ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών (ΦΕΚ)

Διάδωσέ το

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ  οι αποφάσεις της Υπουργού Παιδείας για την παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Διαβάστε εδώ το ΦΕΚ

Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σχολικού έτους 2018-2019.

Η ισχύς των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σχολικού έτους 2018-2019, παρατείνεται έως και την, κατά περίπτωση, έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων του άρθρου 61 του ν. 4589/2019 (Α’ 13). Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης, των οποίων η ισχύς παρατείνεται, κατά το προηγούμενο εδάφιο, προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία μπορεί να διαρκεί έως τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δελτίο Τύπου της ΠΕΑΔ για την παρέμβασή της στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.
Παράταση ισχύος των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών – ωρομισθίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού  Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σχολικού έτους 2018-2019.

Η ισχύς των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού ( Ε.Β.Π.), σχ. έτους 2018-2019, παρατείνεται έως και την, κατά περίπτωση, έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων του άρθρου 61 του ν. 4589/2019. Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης, των οποίων η ισχύς παρατείνεται, κατά το προηγούμενο εδάφιο, προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία μπορεί να διαρκεί έως τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020

Ενημερωθείτε και στη σελίδα του fresh-education.gr στο facebook πατώντας εδώ

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *