ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετραήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων στην ΑΣΚΤ

Διάδωσέ το

«Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν»,τετραήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων στην ΑΣΚΤ, από την Τετάρτη 6 έως και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Η Ένωση προγραμματίζει όπως κάθε χρόνο τη διοργάνωση των χειμερινών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, με εισηγήσεις και εργαστήρια, αφορούν:

Εικαστικές δημιουργίες που προετοιμάζουν για την πανελλαδική ομαδική έκθεση των εικαστικών εκπαιδευτικών με θέμα «εικαστικοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν».
Θέματα παιδαγωγικά και εργασιακά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κυρίως της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές).

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου αποφασίστηκε να τιμήσουμε την εκλεκτή συνάδελφο Ρένα Ανούση για την πολυετή προσφορά της και ανιδιοτελή υποστήριξή της στην εικαστική εκπαίδευση και στις τέχνες. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το απόγευμα, με την έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση του έργου της και θα λειτουργήσει έκθεση με έργα της στην ΑΣΚΤ (στο χώρο της παλαιάς βιβλιοθήκης).

Το τετραήμερο σεμινάριο της Αθήνας, προγραμματίζεται για τις 6- 9 Φεβρουαρίου 2019 στην ΑΣΚΤ. Επισημαίνουμε ότι ζητήσαμε από το Υπουργείο Παιδείας η άδεια απουσίας να δοθεί φέτος για τις τρεις αυτές ημέρες, αλλά έγιναν αποδεκτές μόνο οι δύο, Πέμπτη 7 και Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2019. Έτσι η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το απόγευμα.

Η έγκριση άδειας από το ΥΠΕΠΘ για την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 αφορά στους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. (πατήστε εδώ για την έγκριση του ΥΠΕΠΘ)

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες .

Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στην Αττική και συγκεκριμένους νομούς που παραθέτουμε.Νομοί: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνουμε ότι άδεια για επιμορφωτικούς και επιστημονικούς λόγους, δικαιούνται όπως οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές!

Οι νέοι συνάδελφοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ένωσης, είναι απαραίτητο παράλληλα με την ετήσια συνδρομή, να έχουν μαζί τους το αντίγραφο του πτυχίου τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί έγκαιρα μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2019

art-teachers.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ευθύνη των Δήμων και όχι των Διευθυντών η πυροπροστασία των σχολικών μονάδων

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *