ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΠΣΥΔ-Αναπληρωτές: Σχετικά με την απενεργοποίηση της αίτησης

Διάδωσέ το

 

«ΟΠΣΥΔΑναπληρωτές: Σχετικά με την απενεργοποίηση της αίτησης» είναι ο τίτλος του παρόντος βίντεο για εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές), ειδικό εκπαιδευτικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό των δημόσιων σχολείων τη χώρας μας, που έχουν υποβάλλει δήλωση περιοχών με σειρά προτίμησης, στις οποίες επιθυμούν ή δέχονται (ή αναγκάζονται) να εργαστούν. Το βίντεο ετοίμασε και ανήρτησε στον διαδικτυακό του χώρο, το κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και εκφωνεί η Δασκάλα Λένα Μαγαλιού.

 

Μεταφερθείτε στον διαδικτυακό χώρο του καναλιού πατώντας εδώ και κάντε εγγραφή

Ακολουθήστε τη σελίδα του καναλιού στο Facebook πατώντας εδώ

 

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε σχετικά με την απενεργοποίηση της αίτησης στο ΟΠΣΥΔ:

Εορτασμός της Ευρωπαϊκής ημέρας γλωσσών
Εορτασμός της Ευρωπαϊκής ημέρας γλωσσών: Ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό των γλωσσών είναι η 26η Σεπτεμβρίου και το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κοινοποίησε στα σχολεία έγγραφο με προτάσεις με διάφορες δραστηριότητες.
Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών (European Day of Languages) (https://edl.ecml.at/) καθιερώθηκε με απόφαση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe), στις 6 Δεκεμβρίου 2001.
Κάθε τέτοια ημέρα ενώνουν τη φωνή τους το Συμβούλιο της Ευρώπης (Council of Europe), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών1 (European Center for Modern Languages) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission), με σχολεία, Πανεπιστήμια, γλωσσικά ινστιτούτα, εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και απλούς πολίτες απ’ όλη την Ευρώπη και τον κόσμο για να εορτάσουν τον γλωσσικό πλούτο της Ευρώπης και του πλανήτη, με ποικίλες εκδηλώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …