ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τ. Π. & Δανείων : Ολοκλήρωση μετάπτωσης στο νέο σύστημα δανείων φυσικών προσώπων

Διάδωσέ το

Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

22 Φεβρουαρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών μετάπτωσης των δεδομένων στο νέο Πληροφοριακό Σύστημα Δανείων Φυσικών Προσώπων του Ταμείου και τη διενέργεια των απαραίτητων τεχνικών ελέγχων, πραγματοποιείται σταδιακά η επανέναρξη των εργασιών υποστήριξης των δανείων. Ως εκ τούτου, από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, είναι δυνατή η αποδοχή συναλλαγών πίστωσης στους λογαριασμούς δανείων Φυσικών Προσώπων (πληρωμή τοκοχρεωλυτικών δόσεων, μερική ή ολική εξόφληση υπολοίπου κεφαλαίου δανείου), η χορήγηση αναλυτικών καταστάσεων οφειλών (Ν.3869/2010) καθώς και η προοδευτική καταχώριση δικαστικών αποφάσεων. Η επανέναρξη των λοιπών εργασιών θα γίνεται σταδιακά μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων λειτουργικών ελέγχων (σχετική ενημέρωση είναι δυνατή μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών τηλ. 213-21.16.555, ώρες 08:00 – 14:00).
Ζητάμε την κατανόηση των συναλλασσομένων – δανειοληπτών του Ταμείου για την ταλαιπωρία ή την καθυστέρηση ανταπόκρισης στα αιτήματά τους που ενδεχομένως υποστούν.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *