ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδηγίες για τις νέες αιτήσεις Αποσπάσεων εκπαιδευτικών από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Διάδωσέ το

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε

“Στο με αριθμ. 110303/Ε2/2-07-2018(ΑΔΑ: Ω3ΛΗ4653ΠΣ-ΞΓ) έγγραφό μας, επισημαίνεται ότι ο έλεγχος και η επικύρωση των επανεξετάσεων – νέων αιτήσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ από της Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. θα γίνει από 16 έως 21 Αυγούστου 2018.

Ωστόσο, για την καλύτερη επεξεργασία από την Υπηρεσία αιτήσεων που είναι αμφισβητούμενες ως προς τη μοριοδότησή τους ή νέων αιτήσεων εκπαιδευτικών που αιτούνται την ένταξή τους σε ειδική κατηγορία ή υποβάλουν νέα αίτηση απόσπασης για ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, ΚΕΔΔΥ για το διδακτικό έτος 2018-2019, να προβαίνετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα σε έλεγχο, και εν συνεχεία, να αποστέλλετε στα email ppe3@minedu.gov.gr (Π.Ε.) & dprb@minedu.gov.gr (Δ.Ε) αντίστοιχα, τις αιτήσεις αυτές για τις οποίες θα πρέπει να αποφανθούν τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια (ΚΥΣΠΕ & ΚΥΣΔΕ) .

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι με νεότερη εγκύκλιο, η οποία θα αποσταλεί σε μεταγενέστερο χρόνο, θα κληθείτε να δηλώσετε τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά Γενικής Παιδείας, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ, ΚΕΔΔΥ, της περιοχής αρμοδιότητάς σας με καταληκτική ημερομηνία για τις Δ/νσεις στις 21/08/2018 και τις Περιφερειακές Δ/νσεις αντίστοιχα στις 22/08/2018.

Τέλος, εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν χειρόγραφη αίτηση απόσπασης ή επανεξέταση, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του συστήματος (ΟΠΣΥΔ). Χειρόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Από τη Διεύθυνση Διοίκησης Εκπ/κού Προσωπικού Π.Ε. & Δ.Ε.”

seepea-stella.blogspot.com 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Δείτε τους πρώτους πίνακες για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου( συνεχής ενημέρωση)

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *