ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμπληρωματική πρόσκληση για μόνιμο διορισμό υποψήφιων εκπαιδευτικών από τους πίνακες επιτυχίας του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008

Διάδωσέ το
Συμπληρωματική πρόσκληση για μόνιμο διορισμό υποψήφιων εκπαιδευτικών από τους πίνακες επιτυχίας του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, πρόκειται να προβεί σε συμπληρωματικό διορισμό εκπαιδευτικών, οι οποίοι διατέθηκαν με την ανωτέρω αριθμ. 1097/26-09-2018 (ΑΔΑ: ΩΚΚΥ6Η6-4ΡΝ) απόφαση του Α΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ, από τους πίνακες επιτυχίας του διαγωνισμού έτους 2008, για την αναπλήρωση των τελευταίων θέσεων διοριστέων, που παρέμειναν κενές, μετά την ολοκλήρωση των διορισμών, κατά την ανωτέρω σχετ. 2δ εγκύκλιο-πρόσκληση. Ειδικότερα, θα καλυφθούν εννέα (9) κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ09 (ΠΕ80), ΠΕ14.01 (ΠΕ87.01), ΠΕ18.01 (ΠΕ89.01) και ΠΕ19 (ΠΕ86)1, όπως φαίνεται κατά περίπτωση στον πίνακα που ακολουθεί. Καλούνται οι έχοντες το σχετικό δικαίωμα υποψήφιοι (βλέπε συγκεκριμένα στο ΚΕΦ. Β΄ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ – ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ») να υποβάλουν ΑίτησηΔήλωση περιοχών προτίμησης για μόνιμο διορισμό:

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 3 μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ν. Φασφαλής: Το Υπουργείο ζήτησε εξαίρεση για τις διαδικασίες κατάρτισης πινάκων για την Ειδική Αγωγή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  myschool: Να μην εκδίδουν τελικά αποτελέσματα οι Δ/ντές των σχολείων της Β/βάθμιας

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *