ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μάσκα και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Διάδωσέ το

Πριν από λίγο η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε την εικόνα της, στη σελίδα της στο facebook. Στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Υπουργός εμφανίζεται με μάσκα.

Νωρίτερα σήμερα στο βραδινό δελτίο του ALPHA η κα Κεραμέως αποκάλυψε ότι η εισήγηση της επιτροπής την οποία αποδέχεται και η ίδια, είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας από όλους τους μαθητές, από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο.

Σύμφωνα με την υπουργό  θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση της χρήσης της μάσκας σε μικρές ηλικίες μαθητών στο νηπιαγωγείο και στις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού. “Η μάσκα είναι εξαιρετικό εργαλείο για να προστατευτούμε από τον ιό”, είπε χαρακτηριστικά.

Δικαιολογημένες απουσίες μαθητών

Όταν ο ίδιος ο μαθητής νοσεί από κορονοϊό

Όταν κάποιος που μένει στο σπίτι του μαθητή νοσεί από  κορονοϊό

Όταν ο μαθητής ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου όπως αυτές θα οριστούν από την επιτροπή των ειδικών

Πανεπιστήμια

Αναφορικά με τα πανεπιστήμια η υπουργός Παιδείας είπε πως η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί όπως η εξεταστική του Ιουνίου, δηλαδή τα πανεπιστήμια θα επιλέξουν τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων, ενώ τόνισε πως από το χειμερινό εξάμηνο οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα έδρανα με τη διευκρίνιση ότι “οι θεωρητικές διαλέξεις μέχρι 50 άτομα αλλά οι μεγάλες διαλέξεις θα γίνονται εξ αποστάσεως”.

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *