ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετεγγραφές φοιτητών: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην πλατφόρμα

Διάδωσέ το

 

«Μετεγγραφές φοιτητών: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην πλατφόρμα» είναι ο τίτλος του αποψινού δελτίου ειδήσεων για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και για κάθε ενδιαφερόμενο γονέα φοιτητών ή μη, που ετοίμασε το κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” και ανέβασε στον ομώνυμο διαδικτυακό του χώρο στο YouTube. Το δελτίο εκφωνεί αυτή τη φορά η Δημοσιογράφος Μαρία Μπουκλή.

 

Μεταφερθείτε στον διαδικτυακό χώρο του καναλιού πατώντας εδώ και κάντε εγγραφή

Μπείτε στη σελίδα του καναλιού στο Facebook από εδώ εδώ και ακολουθήστε την

 

Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις μετεγγραφές φοιτητών και το ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην πλατφόρμα, παρακολουθήστε το βίντεο:

Σχετικά με τη νέα, αλλά με παλιό και γνωστό περιεχόμενο, εγκύκλιο για την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων

Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
ζούμε για μια ακόμη φορά μέρες του Νοέμβρη του 2021, όταν ο πρώην Γ.Γ του υπουργείου υπέγραφε εγκύκλιο στην οποία θεωρούνταν ως μη γενόμενη η ανάρτηση στην πλατφόρμα του ΙΕΠ του κειμένου της ΔΟΕ για την αυτοαξιολόγηση και δινόταν ως τις 12/11 χρονικό περιθώριο για την “εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης”. Στις 08/12/23 στάλθηκε νέα εγκύκλιος, με το παλιό και γνωστό περιεχόμενο προηγούμενων “φασόν” εγκυκλίων με το ίδιο θέμα, επαναλαμβάνοντας τα ίδια.
Συγκεκριμένα το ΥΠΑΙΘΑ απέστειλε την με αριθμό πρωτοκόλλου 141491/ΓΔ4/8 – 12 – 2023 εγκύκλιο στις σχολικές μονάδες που υπέβαλαν τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ, σύμφωνα με την οποία καλούνται εκ νέου να υποβάλλουν συλλογικό προγραμματισμό για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής τους μονάδας από 11 έως 18 Δεκεμβρίου με ευθύνη των Διευθυντών τους και ως 21 Δεκεμβρίου με ευθύνη των συντονιστών των ομάδων δράσης.
Πρόκειται για άλλη μια επιχείρηση εκφοβισμού, από τις συνηθισμένες του υπουργείου και της κυβέρνησης, σε βάρος των εκπαιδευτικών της Π.Ε, οι οποίοι ακολουθούν και υλοποιούν με μαζικούς όρους την απόφαση της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, ακολουθώντας πλήρως την νόμιμη οδό περί λήψης και υλοποίησης αποφάσεων, αναφορικά με την αυτοαξιολόγηση.
Καμία κύρωση δεν μπορεί να υπάρξει για Συλλόγους Διδασκόντων, εκπαιδευτικούς, διευθυντές που ακολουθούν την απόφαση της ΔΟΕ. Το ΥΠΑΙΘΑ και ο Γ.Γ. δεν έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης στο περιεχόμενο που ανεβαίνει στις πλατφόρμες του ΙΕΠ. Το εκπαιδευτικό κίνημα οφείλει να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη εγκύκλιο όπως ακριβώς αντιμετώπισε και…Συνεχίστε την είδηση πατώντας εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ: Όπου έχει εφαρμοστεί αξιολόγηση οδήγησε σε φυγή από την εκπαίδευση

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …