ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι 28/9 η δήλωση του μαθητικού δυναμικού στα σχολεία Π.Ε. Έγκαιρη διανομή βιβλίων

Διάδωσέ το
 συνδικαλιστικές άδειες
www.fresh-education.gr
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Α’ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Οδηγίες για την έγκαιρη διανομή των σχολικών βιβλίων 

Προκειμένου η διανομή των διδακτικών βιβλίων να γίνεται έγκαιρα και να μην επιβαρύνεται το κόστος με πολλαπλές συμπληρωματικές αποστολές, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων το αργότερο έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 να έχουν ολοκληρώσει:

α) Τη δήλωση του πλήρους μαθητικού δυναμικού τους στο myschool.

β) Tην παραγγελία επαναχρησιμοποιούμενων βιβλίων, εφόσον τα χρειάζονται, στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr

Παρακαλούνται, επίσης, τα Κέντρα Διανομής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

α) Να μη διαθέτουν στις σχολικές μονάδες βιβλία που δε δικαιούνται και τα οποία δεν εμπεριέχονται στους καταλόγους των συμπληρωματικών παραγγελιών.

β) Να δίνουν προσοχή, κατά τη δήλωση αποθέματος, ώστε να δηλώνεται σωστά το απόθεμα, το οποίο έπειτα θα πρέπει να παραμένει στο σχολείο για το επόμενο σχολικό έτος και να μη διατίθεται πριν την ανάρτηση των συμπληρωματικών παραγγελιών.

Υπενθυμίζουμε, ότι μετά την ανάρτηση των συμπληρωματικών παραγγελιών στη σελίδα των σχολικών μονάδων και στη σελίδα των αρμόδιων Κέντρων Διανομής στον ιστότοπο http://publications.cti.gr , οι σχολικές μονάδες μπορούν να παραλαμβάνουν άμεσα τα βιβλία που περιέχονται σε αυτές από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής τους.

Οι περιπτώσεις στις οποίες το Κέντρο Διανομής δεν έχει επαρκές απόθεμα, θα καλύπτονται με αποστολή συμπληρωματικού αποθέματος το συντομότερο δυνατό.

Λόγω των παραπάνω, οι σχολικές μονάδες θα πρέπει να βρίσκονται σε επικοινωνία με το Κέντρο Διανομής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιτήσεις σε δύο φάσεις στα προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *