ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαμία: Μαθητές μπαίνουν σε καραντίνα γιατί είχαν στενή επαφή στη γειτονιά με μαθητές που δεν πήγαιναν σχολείο με Υπεύθυνη Δήλωση.

Διάδωσέ το

 

Εύλογη χαρακτηρίζει στον ΛΑΜΙΑ FM-1 την ανησυχία μαθητών και γονέων ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κώστας Δημητρακάκης, σχετικά με την διασπορά κρουσμάτων κορονοϊού στην Λαμία.

Στην περίπτωση των δύο παιδιών, εκ των οποίων το ένα είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα, για κάποιους λόγους  οι γονείς είχαν επιλέξει με υπεύθυνη δήλωση να παραμείνουν στο σπίτι τους και παρέμεναν στο σπίτι τους και δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενημέρωσε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε σε  ερωτήματα διευθυντών σχολείων της περιοχής  που δέχθηκε για το “τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση” που τα παιδιά μπορεί να μην πήγαιναν σχολείο αλλά ήταν τις απογευματινές και ελεύθερες ώρες στη γειτονιά και στους δρόμους και έπαιζαν με άλλα παιδιά.

Απαντώντας σε αυτά τα ερωτήματα ο κος  Κώστας Δημητρακάκης αναφέρθηκε σε οδηγίες που έχει λάβει εξηγώντας ότι  “θα πρέπει τα παιδιά που ήρθαν σε στενή επαφή με τα συγκεκριμένα παιδιά της οικογένειας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες,  να παραμείνουν  καραντίνα στο σπίτι τους”

Διαβάστε

Τέσσερα (4) Προπτυχιακά και 20 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Covid 19: Σε δεκαήμερη καραντίνα 80 εκπαιδευτικοί

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *