ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοποθέτηση Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. στην Ήπειρο

Διάδωσέ το

Τοποθέτηση Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου

Τοποθετούμε, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους στον κυρωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα επιλογής Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου και τις δηλωθείσες προτιμήσεις τους, σε θέσεις Προϊσταμένων στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου τους/τις παρακάτω εκπαιδευτικούς, με τριετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει στις 31-7-2021, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Οι τοποθετούμενοι/ες σε θέση Προϊσταμένου Κ.Ε.Σ.Υ., με την έκδοση της παρούσας απόφασης διαγράφονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 30 του Ν. 4547/2018 από τον οικείο πίνακα επιλογής και θεωρείται ότι έχουν παραιτηθεί αυτοδικαίως από άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που τυχόν κατέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το εκπαιδευτικό υλικό στα ελληνικά για το Πρόγραμμα: «17 Στόχους για να Αλλάξουμε τον Κόσμο»

Οι ως άνω τοποθετηθέντες καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (03) ημερών, ήτοι από τη Δευτέρα 26-11-2018 έως την Τετάρτη 28-11-2018. Στους Προϊσταμένους των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) καταβάλλεται το επίδομα ευθύνης που προβλέπεται στο άρθρο 19 του Ν. 4547/2018.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια

Φωτεινού Αγγελική

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *