ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη 10/1 – Όλες οι περιοχές

Διάδωσέ το

Κλειστά σχολεία

Κλειστά σχολεία σε διάφορες  περιοχές  αύριο Τετάρτη 10/1  λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα. Σε κάποιες περιοχές θα ανοίξουν αργότερα.

Αναλυτικά η λίστα με τα κλειστά σχολεία και τις περιοχές  

Σουφλί

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Σουφλίου αύριο, λόγω επικίνδυνου παγετού

Διδυμότειχο

Κλειστά θα είναι  τα σχολεία   και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Διδυμοτείχου. Η σχετική ανακοίνωσή του δημάρχου αναφέρει τα εξής: «Λόγω των τρεχουσών καιρικών συνθηκών και του παγετού, ενημερώνουμε ότι όλες οι σχολικές δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Διδυμοτείχου, θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Για οποιαδήποτε αλλαγή που θα αφορά τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση».

Δήμος Ορεστιάδας

Λόγω των τρεχουσών καιρικών συνθηκών και του παγετού, όλες οι σχολικές δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ορεστιάδας, θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Δήμος Αρριανών

Κλειστά  έως και την προσεχή Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν σχολεία στον Δήμο Αρριανών λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Με νεότερη απόφαση του Δημάρχου κ.Ερδέμ Χουσεϊν λόγω του ισχυρού παγετού στον ορεινό όγκο του Δήμου και κατά συνέπεια την επικινδυνότητα μετακίνησης των μαθητών στις περιοχές αυτές, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη, 10 και την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου τα Μειονοτικά Σχολεία Άνω Βυρσίνης, Κύμης, Μυρτίσκης, Οργάνης, Εσοχής, Κέχρου, Κερασιάς, Χλόης, τα Νηπιαγωγεία Οργάνης, Κύμης, Εσοχής, Κέχρου και Χλόης καθώς και το Γυμνάσιο – Λύκειο Οργάνης.www.paratiritis-news.gr

Δήμος Ιάσμου

Λόγω του παγετού που επικρατεί ο Δήμαρχος Ιάσμου αποφάσισε για αύριο Τετάρτη 10-1-2024 να μην λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιάσμου για προληπτικούς λόγους.

Σαμοθράκη

Στην απόφαση να μη λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία της Σαμοθράκης  προχώρησε ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί.

 Αμύνταιο

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Δήμου Αμυνταίου, αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση όγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ: Όπου έχει εφαρμοστεί αξιολόγηση οδήγησε σε φυγή από την εκπαίδευση

Φλώρινα

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας   Βασίλη Γιαννάκη, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Μία ώρα αργότερα, θα ξεκινήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Πρεσπών λόγω των καιρικών συνθηκών, αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Στεργίου.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κοζάνη

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει στις 20:00.

Κλειστά και αύριο Τετάρτη το 2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολεία Πυλαίας (Θεσσαλονίκη)

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα συστεγαζόμενα 2ο νηπιαγωγείο και 4ο δημοτικό σχολεία της Πυλαίας . Από το πρωί της Κυριακής συνεργεία του δήμου εργάζονται αδιάκοπα στον χώρο του σχολείου για την ομαλοποίηση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία, συνεργαζόμενα και με τα συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την επαναλειτουργία του φυσικού αερίου. Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα για την επαναλειτουργία του σχολείου που πρέπει να θερμανθεί.

Δείτε επισης:

ΟΛΜΕ: Απροστάτευτη η εκπαιδευτική κοινότητα στην έξαρση covid και άλλων ιώσεων

freshedu

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …