ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστά σχολεία και χωρίς τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη , σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες Κρήτη και Σποράδες

Διάδωσέ το

Κλειστά σχολεία

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Χρήστου  Στυλιανίδη   για την κακοκαιρία  «Ελπίδα» αύριο Τρίτη θα υπάρχει αργία στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες, Κρήτη, Σποράδες  και Δωδεκάνησα που προστέθηκαν αργότερα, ενώ όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά  και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.  Πηγή: ΕΡΤ

Κόπτσης: Τα σχολεία εφεξής να έχουν έτοιμο σχέδιο για τηλεκπαίδευση

Σήμερα  ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτσης,  με εγκύκλιό του προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, ζήτησε να ενημερωθούν οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των Σχολικών Μονάδων  για τα παρακάτω:  

– Όλοι οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές  ότι για τις ημέρες που θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες λόγω καιρικών συνθηκών, θα  πραγματοποιείται κανονικά τηλεκπαίδευση τις πρωινές ώρες. Ταυτόχρονα να αποστέλλουν στους μαθητές  από την προηγούμενη ημέρα το πρόγραμμα που θα ακολουθεί κάθε τάξη/τμήμα κατά τη διάρκεια της  τηλεκπαίδευσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

– Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων να μεριμνούν ώστε να αποστέλλονται σε όλους τους  μαθητές οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις – σύνδεσμοι webex όλων των εκπαιδευτικών την προηγούμενη της  έναρξης της τηλεκπαίδευσης. Παράλληλα να φροντίσουν εφεξής να έχουν έτοιμο σχέδιο άμεσης ενημέρωσης  εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών ώστε να τους παρέχουν κάθε δυνατή πληροφορία πριν την έναρξη της  τηλεκπαίδευσης για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.  

Διαβάστε επίσης:

Εγκύκλιος: “Αδυναμία προσέλευσης στην εργασία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών”

Κεραμέως για τηλεκπαίδευση: Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *