ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως: “Προχωράμε στην αξιολόγηση, παράνομη η απεργία”

Διάδωσέ το

αξιολόγηση εκπαιδευτικών

“Παράνομη κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία-αποχή από κάθε αξιολόγηση των ΔΟΕ  ΟΛΜΕ ΠΟΣΕΕΠΕΑ  ΟΙΕΛΕ. Προχωράμε στην αξιολόγηση που αποτελεί σημαντική παράμετρο για τη συνολική αναβάθμιση της εκπαίδευσης”

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, μετά την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου ότι η απεργία -αποχή των εκπαιδευτικών  από την εφαρμογή της αξιολόγησης σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου είναι παράνομη.

“Φωτιά” έβαλε στην εκπαιδευτική κοινότητα η ενέργεια της υπουργού Παιδείας να καταθέσει αγωγή κατά της απεργίας αποχής των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση των σχολείων.

Οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (διαβάστε εδώ) και πανεπιστημιακοί (διαβάστε εδώ) ενημέρωναν τις προηγούμενες ημέρες την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ ότι οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων δεν είναι κατάλληλες για την εφαρμογή της αξιολόγησης  και ότι ο τρόπος επιβολής της, με απειλές  και ποινές και όχι με συναίνεση, δεν συνάδει με τον χώρο της εκπαίδευσης

«Αυτοαξιολόγηση σχολείου. Μη βαφτίζουμε το κρέας ψάρι» του Γιώργου Μπαγάκη

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή. Κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή εναντίον των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για να βγάλει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από το κλάδο.

Καλούμε όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ) αύριο Παρασκευή, 01/10/2021 στις 18.00 στα Προπύλαια.

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *