ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως: Πολλές οι προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ολοήμερα σχολεία – Καλούμε τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους

Διάδωσέ το

 

Εστιάζουμε στο ολοήμερο σχολείο γιατί μας ανησυχούν πολύ οι ευάλωτες ομάδες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, για αυτό κάνουμε κάτι που δεν είχε γίνει στην προηγούμενη φάση, στην οποία δεν είχε λειτουργήσει καν το ολοήμερο ενημέρωσε η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό kontranews.

Τώρα θα λειτουργήσει το ολοήμερο με μια πολύ σημαντική επένδυση εκ μέρους της πολιτείας που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ . Περισσότεροι μαθητές θα μένουν μέχρι τις 4 μμ, έτσι ώστε να περιορίσουμε τις επαφές των μαθητών με τους παππούδες και με τις γιαγιάδες.

Αυτό το μέτρο σημαίνει πάρα πολλές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών προκειμένου να λειτουργήσει. Όπως επίσης και άλλες προσλήψεις εκπαιδευτικών θα γίνουν και για τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου και για την περίπτωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Διότι για μαθητές που θα απουσιάζουν, επειδή ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή σε περίπτωση που κλείνει ένα τμήμα ή κάποιο σχολείο, εκεί θα εφαρμόζεται η τηλεκπαίδευση.

Άρα θα έχουμε πολλές περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών για την επέκταση του ολοήμερου σχολείου για το οποίο καλούμε τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους, να τα εγγράψουν για να μένουν τα παιδιά μέχρι τις 4 μμ για να μπορούν οι γονείς να δουλεύουν πιο αργά χωρίς να χρειάζεται να παραλάβει το παιδί ο παππούς ή η γιαγιά

 

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *