ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως – Μετάλλαξη Όμικρον: Συνεχίζεται κανονικά η αξιολόγηση των σχολείων

Διάδωσέ το

αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Κεραμέως: Αξιολόγηση σχολείων

Συνεχίζεται κανονικά η αξιολόγηση των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και τα συστήματα του ΙΕΠ ενημερώνονται.

Σήμερα Παρασκευή 7/1, το ΙΕΠ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, νέα σχέδια δράσης με προτάσεις σχεδιασμού για την αξιολόγηση των σχολείων.  Δείτε τα σχέδια εδώ

Οι εκπαιδευτικοί που είναι συντονιστές ομάδων δράσης έχουν  προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 12/1/2022 να αναρτήσουν τα σχέδια δράσης των ομάδων τους, για το σχ. έτος 2021-2022

Σύμφωνα με  ενημέρωση του ΙΕΠ η Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης περιλαμβάνει τρία μέρη:

α) Σχεδιασμός της Δράσης: Το μέρος Α παραμένει ενεργό έως και τον Δεκέμβριο (για την πρώτη εφαρμογή – σχ. έτος 2021-22, θα  μείνει ενεργό μέχρι τις 12-01-22 για τους εκπαιδευτικούς και μέχρι τις 25-01-2022 για τους ΣΕΕ). Οποιαδήποτε τροποποίηση υπάρξει μετά την  οριστικοποίησή τους, καταγράφεται στο μέρος Β.

β) Υλοποίηση της Δράσης: Το μέρος Β είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς για την καταγραφή ή τροποποίηση των  ενεργειών της Δράσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

γ) Αποτίμηση της Δράσης: Συμπληρώνεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς, πριν την  τελική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την  Εσωτερική Αξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Το  ΙΕΠ  με άλλη ανακοίνωσή του, πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, έχει ενημερώσει ότι:

Οι Διευθυντές/-ντριες, Προϊστάμενοι/-νες μπορούν να βλέπουν τις Φόρμες Αποτύπωσης των Σχεδίων Δράσης του σχολείου τους, αφού συνδεθούν στην εφαρμογή με τους κωδικούς της σχολικής μονάδας στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο (ΠΣΔ).

Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη φόρμα είναι επεξεργάσιμη ΜΟΝΟ από τους/τις Συντονιστές/-τριες εκπαιδευτικούς των Ομάδων Δράσης, αφού συνδεθούν στην εφαρμογή με τους προσωπικούς κωδικούς τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Δείτε εδώ τα σχέδια δράσης για την αξιολόγηση των σχολείων

Διαβάστε επίσης:

ΟΙΕΛΕ: Αγωνία για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που δεν δικαιούνται δωρεάν self tests

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα σχολεία – Τι θα γίνει τη Δευτέρα 10/1

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *