ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση μελών ΔΕΠ για μέλη στο Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης

Διάδωσέ το

  Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθυντών

.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών στo Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης».

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 26 του ν.4547/2018 (Α΄102)
Καλούμε
Τα μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) που επιθυμούν να ορισθούν ως μέλη στο Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής που συστάθηκε στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με την παρ. 2 του άρθρου 26 του ν.4547/2018, το οποίο είναι αρμόδιο για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, να υποβάλουν σχετική δήλωση στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Η δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα ή εφόσον τέτοιο σημείωμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οικείου Τμήματος Α.Ε.Ι. από παραπομπή στην ιστοσελίδα αυτή.
Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος Δ.Ε.Π. υποβάλλει την ανωτέρω δήλωση στη Διεύθυνση Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Τμήμα Δ΄ Στελεχών του ΥΠ.Π.Ε.Θ., (email:stelexi@minedu.gov.gr)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Το έγγραφο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΥΠΠΕΘ: Aπαράδεκτη πρακτική από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων εις βάρος των εκπαιδευτικών

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *