ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατάθεση ερώτησης προς την Υπουργό Παιδείας για τα self-test των εκπαιδευτικών των φροντιστηρίων

Διάδωσέ το

 Ερώτηση κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως με θέμα: «Αποκλεισμός της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών σε φροντιστήρια Μ.Ε. και Ξένων Γλωσσών από τα τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) για τον κορωνοϊό».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς : Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως

Θέμα: Αποκλεισμός της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών σε φροντιστήρια Μ.Ε. και Ξένων Γλωσσών από τα τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολλών εκπαιδευτικών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών που έχουν ανοίξει και λειτουργούν εδώ και δεκαπέντε ημέρες, δεν τους δίνεται η δυνατότητα προμήθειας των τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) που απαιτούνται και ως εκ τούτου, ούτε η δυνατότητα να δηλώσουν το αποτέλεσμα που προκύπτει, από τη διενέργειά τους, στην ειδική πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Ερωτάται λοιπόν η Υπουργός:

Έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας η δυνατότητα λήψης, με τον ΑΜΚΑ, των τεστ αυτοαξιολόγησης από το σύνολο των εκπαιδευτικών που απασχολούνται σε φροντιστήρια Μ.Ε. καθώς και σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών;

Η ερωτώσα βουλευτής

Χαρά Κεφαλίδου

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *