ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καπραβέλος για σχολεία και επιστροφή αδειούχων: Να μπουν ξανά στην ημερήσια διάταξη υγειονομικά πρωτόκολλα και μάσκες

Διάδωσέ το

…θα πρέπει έγκαιρα να αρχίσει η εμβολιαστική εκστρατεία αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μάσκες να μπουν ξανά στην ημερήσια διάταξη

Βιώνουμε το χειρότερο καλοκαίρι από την έναρξη της πανδημίας με πάρα πολλά κρούσματα και με ανεπίτρεπτο αριθμό θανάτων που έφτασαν  τον Ιούλιο σε 1150 και συνεχίζουν να καταγράφονται και τον Αύγουστο, τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στην ΕΡΤ  και στην Εκπομπή «Συνδέσεις»

Οι περισσότεροι θάνατοι θα μπορούσαν να αποτραπούν αλλά καταργήσαμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με ακραία χαλαρωτικά μέτρα και ως πολίτες αλλά και ως Πολιτεία.

Φτάσαμε τα 150.000 κρούσματα την εβδομάδα αλλά ίσως αυτός ο αριθμός είναι μεγαλύτερος γιατί δεν γίνονται έλεγχοι σε όλους. Η κατάργηση της μάσκας σε κλειστούς χώρους μας προβληματίζει περισσότερο ενόψει του 7ου κύματος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το επιχείρημα «έχουμε τα εμβόλια» για εμάς τους επιστήμονες δεν αρκεί πλέον.

Μην υποτιμάτε τις μάσκες, τόνισε ο διευθυντής ΕΣΥ της Β μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου και πρόσθεσε ότι πλέον κανένας δεν φοράει μάσκα και όποιος φοράει μάσκα  είναι δακτυλοδεικτούμενος μήπως είναι μολυσμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σχετικά με  το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή των αδειούχων ο κ. Καπραβέλος δήλωσε ότι:  ” θα είμαι ανήσυχος αν ακολουθήσουμε τα χαλαρωτικά μέτρα και να  μην φοράμε μάσκες και για να  πούμε  ότι το 7ο κύμα δε  θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα θα πρέπει έγκαιρα να αρχίσει η εμβολιαστική εκστρατεία αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μάσκες να μπουν ξανά στην ημερήσια διάταξη

Ακούστε αναλυτικά εδώ τι είπε

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα γίνει η ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ)

Αξιολόγηση: Πότε θα έχουν πρόσβαση οι εκπαιδευτικοί στις βαθμολογίες των σχολείων τους;

Όχι σε αυξημένες απολαβές στους εκπαιδευτικούς γιατί δεν είναι στη φιλοσοφία της αξιολόγησης

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *