ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν αύριο και μεθαύριο 21 σχολεία λόγω γρίπης

Διάδωσέ το

Λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων εποχικής γρίπης 21 σχολεία του δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου τα παρακάτω σχολεία του Δήμου:

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ: 3ο Λαγκαδά, 4ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Ασσήρου, Περιβολακίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: 3ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Περιβολακίου, Ασσήρου.

ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ:

Γυμνάσιο-Λύκειο Λαγυνών

Γυμνάσιο-Λύκειο Ασσήρου

ΠΕΘ για Τριών Ιεραρχών: Όχι μάθημα αλλά μόνο εορτασμός και εκδηλώσεις

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Επίσης στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου αύριο Τετάρτη 29, και μεθαύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, θα μείνουν κλειστά δύο σχολεία  εξαιτίας πολλών κρουσμάτων ιώσεων, με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Κλειστά θα παραμείνουν  το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού και το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου η απόφαση ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, λόγω του μεγάλου αριθμού απόντων μαθητών και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Επίσης, με απόφασή του από  27/1   ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης διέκοψε τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και στα 3ο και 4ο Νηπιαγωγεία Αμπελοκήπων, για τρεις (3) ημέρες, δηλαδή 27, 28 και 29-1-2020, επειδή απουσιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης και των άλλων αναπνευστικών ιώσεων.

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *