ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπουργείο: Επιπλέον ημέρα λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη υποβολής μηχανογραφικών

Διάδωσέ το

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

Έγγραφο απέστειλε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας στους Δ/ντές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σύμφωνα με το οποίο  τα Λύκεια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 17-7-2019 για την υποστήριξη υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων, μετά την παράταση που δόθηκε.

Αναλυτικά το έγγραφο

ΘΕΜΑ : Επιπλέον ημέρα λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 17-7-2019, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον και την Τετάρτη 17-7-2019, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτή την επιπλέον ημέρα ο  Υπο Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτή τη μία μέρα για μη χρήση θερινής άδειας.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τα κριτήρια επιλογής στελεχών της εκπαίδευσης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση

ΔΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *