ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ηλεκτρονική παραγγελία διδακτικών βιβλίων για τις Τάξεις Υποδοχής (Τ.Υ.) Ζ.Ε.Π.

Διάδωσέ το

 Ηλεκτρονική παραγγελία και διανομή διδακτικών βιβλίων για τις Τάξεις Υποδοχής (Τ.Υ.) Ζ.Ε.Π. για το σχολικό έτος 2022-2023  

Οι τίτλοι βιβλίων για τις Τάξεις Υποδοχής (T.Y.) Ζ.Ε.Π. συνιστούν πρόσθετο υποστηρικτικό – διδακτικό υλικό για τις Τ.Υ. Ζ.Ε.Π. και στόχο έχουν να διευκολύνουν τους μαθητές κατά τη διδασκαλία και μελέτη εκμάθησης της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας. Τα βιβλία χωρίζονται σε επίπεδα ελληνομάθειας ως ακολούθως:

Δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας των ανωτέρω τίτλων βιβλίων, έχουν μόνο οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες κατά το σχολικό έτος 2022-2023 λειτουργούν Τάξεις Υποδοχής Ζ.Ε.Π., οι οποίες ιδρύθηκαν σύμφωνα με την με αριθ. πρωτ. Φ1/113316/Δ1/19-09-2022 «Οδηγίες για τη διαδικασία ολοκλήρωσης της ίδρυσης και λειτουργίας Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ζ.Ε.Π. μέσω της Πράξης: «Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα σχολεία, σχολικό έτος 2022-2023» με κωδικό ΟΠΣ 5184907, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο» εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Οι Διευθυντές αυτών των σχολικών μονάδων θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους, για τους μαθητές που φοιτούν στις Τ.Υ. Ζ.Ε.Π., στην ιστοσελίδα publications.cti.gr του Ι.Τ.Υ.Ε. «Διόφαντος», το αργότερο έως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.  

Διαβάστε εδώ το έγγραφο

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *