ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Νέα Επιμορφωτική Περίοδος – Αιτήσεις εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην 3η περίοδο εξ αποστάσεως επιμόρφωσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2021-2022, στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην 3η επιμορφωτική περίοδο εξ αποστάσεως επιμόρφωσης σε εν ενεργεία μόνιμους και αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς Α/θμιας (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό) και Β/θμιας (Γυμνάσιο) Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022, στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις Δεξιότητες μέσω Εργαστηρίων» με κωδικό- ΟΠΣ 5092064.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η 3η Επιμορφωτική Περίοδος του προγράμματος Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων» (MIS 5092064) που υλοποιείται μέσω του ΟΠΣ επιμόρφωσης» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα και απευθύνεται σε εν ενεργεία μόνιμους και αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo , εντός της αποκλειστικής προθεσμίας, που αρχίζει από την Παρασκευή 5-11-2021 και ώρα 13:00 έως και την Παρασκευή 19-11-2021 και ώρα 13:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια όπως περιγράφονται στην παρούσα Πρόσκληση.

  • Υποβολή αίτησης εδώ

Το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για τον συλλογικό προγραμματισμό και τις δράσεις των σχολείων

3 μοναδικά βιβλία  για τον Διευθυντή, τον Εκπαιδευτικό, και κάθε άνθρωπο της εκπαίδευσης!

Από τις αρχές του 2022 σε εφαρμογή η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ  3.1 Διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής– Επιλογή 

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μόνιμοι και αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικοί Α/θμιας (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό) και Β/θμιας (Γυμνάσιο) Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022, υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php) ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα σχετική διαδικασία. 

Η πρόσβαση των εγγραφέντων εκπαιδευτικών στην ψηφιακή πλατφόρμα του  προγράμματος επιμόρφωσης του ΙΕΠ θα δίνεται σταδιακά ανά ομάδες σύμφωνα με τις  δυνατότητες του προγράμματος. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια: α) Εγγραφή στο  μητρώο του ΙΕΠ, β) Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου εισόδου & ερωτηματολογίου και γ)  Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης. Παράλειψη ενός σταδίου  σημαίνει μη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. 

Η δήλωση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/ 86 για την  ακρίβεια και αλήθεια του περιεχομένου των δηλωθέντων στοιχείων, καθώς και της  πλήρους, ρητής και ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων της παρούσης πρόσκλησης.  Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν με άλλο τρόπο στο Ι.Ε.Π.

Προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής από την Παρασκευή 05-11-2021 ώρα 13:00 έως και την Παρασκευή 19-11-2021 ώρα 13:00. 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *