ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμόρφωση ΙΕΠ για Τ.Υ. και ΔΥΕΠ: Εγγραφές από Δευτέρα 11/3

Διάδωσέ το

 

«Επιμόρφωση ΙΕΠ για Τ.Υ. και ΔΥΕΠ: Εγγραφές από Δευτέρα 11/3» είναι ο τίτλος του σημερινού δελτίου ειδήσεων για μαθητές, σχολεία και εκπαιδευτικούς, που επιμελήθηκε και ανήρτησε στον ομώνυμο διαδικτυακό του χώρο, το YouTube κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”. Το δελτίο εκφωνεί η Δασκάλα ΠΕ70 Λένα Μαγαλιού.

 

Μεταφερθείτε στον διαδικτυακό χώρο του καναλιού πατώντας εδώ και κάντε εγγραφή

Μπείτε στη σελίδα του καναλιού στο Facebook από εδώ εδώ και ακολουθήστε την

 

Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με την επιμόρφωση ΙΕΠ για Τ.Υ. και ΔΥΕΠ και το ότι οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 11/3, παρακολουθήστε το δελτίο:

Οι “άριστοι”του “μπακάλικου”

Καθώς η αντισυνταγματική μεταρρύθμιση στην ανώτατη παιδεία ολοκληρώνεται, με την ελαστική ερμηνεία του Συντάγματος (για τους αδαείς υπάρχουν άρθρα στον πυρήνα του Συντάγματος που δεν αλλάζουν ή αλλάζουν με αυστηρές προϋποθέσεις), ας φανταστούμε την επόμενη ημέρα στο σχολείο.
  • «Παιδιά σήμερα θα μιλήσουμε για τον Κρέοντα και την Αντιγόνη, για τη σύγκρουση του δίκαιου του ισχυρού και του δίκαιου του ήθους και της ηθικής»!
  • «Κε καθηγητή και τι μας ενδιαφέρει το δίκαιο της Αντιγόνης. Αφού ο Κρέοντας κάνει κουμάντο, εμείς θα συνταχθούμε με τον άρχοντα και τις επιλογές του. Θα γραφούμε στο college παράρτημα Ουμπουντούρου, θα πάρουμε και ένα πτυχίο νομικής, που να τρέχουμε και στην Κομοτηνή…».
  • «Μα έτσι θα αποψιλωθούν τα περιφερειακά πανεπιστήμια, τα πανεπιστήμια που είναι στην πρώτη γραμμή και φυλάνε Θερμοπύλες, στην ακριτική Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου».
  • «Και τι μας ενδιαφέρει εμάς κε καθηγητή. Δεν χρειάζονται πνευματικά ιδρύματα στις ακριτικές περιοχές, έχουμε στρατό, αν και μεταξύ μας εμείς των college, με το βύσμα που έχουμε ούτε έτσι θα πάμε ποτέ στην άκρη της Ελλάδας. Το πολύ πολύ να υπηρετήσουμε στο στρατόπεδο του NAMOS στην παραμεθόρια Μύκονο».
  • «Ναι ρε παιδιά, αλλά αν δεν κοπιάσετε πως θα εισέλθετε …συνεχίστε την είδηση εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …