ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα για Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Π.Ε και Δ.Ε Δωδεκανήσου

Διάδωσέ το

πρόγραμμα IMPACT

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Φυσικής Αγωγής, κυρία Μαρία Μαχαιρίδου, η οποία έχει έδρα στο 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου και επιστημονική ευθύνη στο 1ο και 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού των επιμορφωτικών δράσεων για τη Φυσική Αγωγή, θα υλοποιήσει εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, από τις 11 έως τις 24 Μαρτίου 2019. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής θα πρέπει να υπηρετούν ή να ανήκουν οργανικά σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας ή/και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής αίτησης παρακολούθησης. Οι εκπαιδευτικοί που θα ολοκληρώσουν με συνέπεια την παρακολούθηση του προγράμματος θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα κατατεθούν ψηφιακά από 01 έως και 07 Μαρτίου 2019, μέσω του παρακάτω υπερσυνδέσμου:

https://goo.gl/forms/d8jmfXVobs3uj8SI2

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση θα ενημερωθούν με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την αποδοχή της συμμετοχή τους και θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες στις 08 Μαρτίου 2019.

Για να δείτε τη συνοπτική περιγραφή του επιμορφωτικού προγράμματος, πατήστε εδώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αναδρομικά: Μετά τις 15 Μάρτη η απόφαση. Για καταβολή τους προετοιμάζεται η κυβέρνηση

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *