ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς «Διδάσκοντας για το μέλλον»

Διάδωσέ το

Υπουργείο Παιδείας

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς «Διδάσκοντας για το μέλλον»

Καλλιεργώντας σύγχρονες οριζόντιες δεξιότητες στην τάξη μέσα από την τεχνολογία

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 15 Φεβρουαρίου

Ο οργανισμός Heritage Management Organization (HERITΛGE), σε συνεργασία με τα American Councils Greece και με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, προσκαλούν εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα «Διδάσκοντας για το μέλλον».

Το πρόγραμμα «Διδάσκοντας για το μέλλον» είναι ένας κύκλος σεμιναρίων επιμόρφωσης και δικτύωσης εκπαιδευτικών που θέλουν να εισάγουν στην εκπαιδευτική διαδικασία την καλλιέργεια σύγχρονων οριζόντιων δεξιοτήτων για τους πολίτες του αύριο, μέσα από τη χρήση ψηφιακών εργαλείων του σήμερα.

Από τις 8 – 29 Μαρτίου 2023 και μέσα από 4 δίωρα διαδικτυακά εβδομαδιαία σεμινάρια, το πρόγραμμα στοχεύει να εμπλουτίσει τις γνώσεις των εκπαιδευτικών σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ψηφιακών εργαλείων που είναι ήδη διαθέσιμα στις τάξεις τους ώστε να ενθαρρύνουν τη συνεργασία, την έκφραση δημόσιου λόγου, την καινοτόμα σκέψη και την επικοινωνία. Να καλλιεργήσουν δηλαδή, μέσα στην τάξη, δεξιότητες κλειδιά για την προσωπική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη των σημερινών μαθητών/μαθητριών, την ευημερία και επιτυχία τους ως αυριανοί πολίτες του σύγχρονου, αλληλεξαρτώμενου κόσμου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Προεγγραφή απαραίτητη στο: https://heritagemanagement.org/projects/p2/teachingforthefuture/ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες: https://heritagemanagement.org/ | https://greece.americancouncils.org

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …