ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς

Διάδωσέ το

Η Μέριμνα προσκαλεί εκπαιδευτικούς α’ βάθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν στο νέο δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει για τη διαχείριση του πένθους και της απειλητικής για τη ζωή ασθένειας στη σχολική κοινότητα.

Το πρόγραμμα «Συν-Δεσμοί» έχει στόχο την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών ώστε να κατανοούν τις ανάγκες των παιδιών και εφήβων όταν αντιμετωπίζουν την απώλεια, το πένθος ή μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ζητήματα ιδιαίτερα κρίσιμα την περίοδο της πανδημίας CΟVΙD-19 και να τα στηρίξουν με επάρκεια ώστε να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονη εξ αποστάσεως και ασύγχρονη εκπαίδευση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της νέας μας πλατφόρμας Merimna Learning Management System (LMS).

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Το ίδιο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να επιλέξουν τον πιο κατάλληλο γι’ αυτούς χρόνο. Ο πρώτος κύκλος θα υλοποιηθεί μεταξύ 15.10.2021 και 26.10.2021. Ο δεύτερος κύκλος μεταξύ 18.11.2021 και 26.11.2021.
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπαίδευσης και τον τρόπο υλοποίησης θα βρείτε ΕΔΩ

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα

Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Για την εγγραφή σας σε έναν από τους δύο κύκλους επιμόρφωσης, μπορείτε να συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο mail athens.support@merimna.org.gr. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να καλέστε το +30 210 646 3367.

Κάθε κύκλος επιμόρφωσης θα είναι ανοικτός σε 80 εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του κύκλου επιμόρφωσης που επιλέξατε θα λάβετε email με τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα μας Merimna LMS και οδηγίες για τη χρήση της.
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι δύο κύκλοι επιμόρφωσης παρέχονται δωρεάν χάρη στη στήριξη του Μαζί για το Παιδί, της Cosmote, της ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου ΑΙΓΕΑΣ και στα έσοδα από τη δράση Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης της Μέριμνας.

Δράση eTwinning: Kιτ εκπαιδευτικής ρομποτικής σε 340 σχολεία – Αιτήσεις συμμετοχής

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *