ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΟΕ για αξιολόγηση: Τι αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ

Διάδωσέ το

Συνεχίζει και κλιμακώνει τις ενέργειές της η ΔΟΕ για τη μη εφαρμογή της  ατομικής αξιολόγησης αλλά και για τη διαδικασία  της επιμόρφωσης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Σήμερα αποφασίστηκε η συνέχιση των στάσεων εργασίας, νέα 24ωρη απεργία, διαδικτυακή  σύσκεψης της ΔΟΕ με τους σχολικούς συμβούλους και δημιουργία σποτ για ραδιοφωνο και μεσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Οργανωτικός γραμματέας της ΔΟΕ Γιώργος Τρούλης ενημερώνει ότι:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΟΕ για την παραπέρα πορεία και αποφασίστηκε ότι η μάχη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και κλιμάκωση του αγώνα μας ως εξής:

Α) Συνεχίζουμε με την απεργία αποχή (είναι σε ισχύ) απο όλες τις εξωδιδακτικές διαδικασίες που αφορούν την ατομική αξιολόγηση.

Β) Προκηρύσσονται και για τον μήνα Μάρτιο, απο τη ΔΟΕ, 3ωρες στάσεις εργασίας (ακριβώς όπως και τον μήνα Φεβρουάριο) για να καλυφθούν οι συνάδελφοι απο την αποτροπή παρουσίας των συμβούλων στις σχολικές μας τάξεις για την αξιολόγηση.

Γ) Ξεκινάμε απο 28 Φεβρουαρίου κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των ΣΕΠΕ της χώρας μέχρι 10 Μαρτίου με προοπτική ολομέλειας προέδρων στις 13 Μαρτίου (στη Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με απογευματινό συλλαλητήριο και πορεία στο γραφείο του Πρωθυπουργού). Θέματα συζήτησης στις εκτακτες γενικές συνελεύσεις θα ειναι η διαμόρφωση πρότασης συλλογικής σύμβασης εργασίας και η προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα μέσα προς τέλη Μαρτίου.

Δ). Στις 6 Μαρτίου στις 2:00 μμ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΕΠ για την απαράδεκτη διαδικασία και ουσία της επιμόρφωσης των νεοδιόριστων.

Ε). Πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ για συντονισμό δράσεων και εκδηλώσεων για την αξιολόγηση μαζί με τα παιδαγωγικά τμήματα όλης της χώρας.

Στ). Πραγματοποίηση μιας απογευματινής συναυλίας στην Αθήνα και στις κατά τόπου περιοχές της χώρας αντίστοιχες, κατα το δυνατόν, εκδηλώσεις.

Ζ) Πραγματοποίηση διαδικτυακής σύσκεψης της ΔΟΕ με τους σχολικούς συμβούλους για το θέμα της αξιολόγησης.

Η) Δημιουργία σποτ για ραδιοφωνο και μεσα κοινωνικής δικτύωσης για επικοινωνία προς την κοινωνία των πραγματικών στόχων της αξιολόγησης και γιατί η εκπαιδευτική κοινότητα δίνει μάχη υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου.

Ολες και ολοι μαζι δυναμώνουμε τις συλλογικές μας δράσεις με τη συμμετοχή μας σε όλες τις αποφάσεις του κλάδου.
Στο τέλος θα είμαστε ξανά ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

Δείτε επίσης:

 Εισαγωγική επιμόρφωση: “Tακτοποιημένο φρικιό” δημιούργησαν τα εργαστήρια της “αριστείας”

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …