ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές σχολείων: Οδηγίες για τις ενστάσεις υποψήφιων

Διάδωσέ το

 

 

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων επί της αποδοχής ή μη των αιτήσεων από τους υποψηφίους διευθυντές σχολείων είναι η Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 23:59

Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προς τους υποψήφιους που θέλουν να υποβάλουν ένσταση 

Όσοι των υποψηφίων θέλουν να υποβάλουν ένσταση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία “Ενστάσεις” στο κυρίως μενού της εφαρμογής. Η ένσταση μπορεί να αφορά την αίτηση του υποψηφίου και/ή αιτήσεις άλλων υποψηφίων. Η ένσταση αποτελείται από ένα ή περισσότερα μέρη ένα για κάθε αίτηση που αφορά. Όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία “Υποβολή” ώστε οι ενστάσεις τους να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου και να ληφθούν υπ’ όψη από τις αντίστοιχες επιτροπές αξιολόγησης. Επίσης όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να άρουν την υποβολή προκειμένου να συμπληρώσουν ή διορθώσουν οποιοδήποτε σημείο της ένστασης και να επαναλάβουν την λειτουργία “Υποβολή” όσες φορές χρειαστεί εφ’ όσον δεν έχει λήξει η σχετική περίοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Διευθυντές σχολείων: Υπεύθυνες δηλώσεις, υπηρεσία και ΤΠΕ “κόβουν” υποψήφιους

Το Υπουργείο Παιδείας   τις προηγούμενες ημέρες δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για να διευκρινιστούν θέματα σχετικά με δικαιολογητικά των υποψήφιων διευθυντών σχολείων και την  κατάρτιση των πρώτων πινάκων.

Στους  πίνακες μη δεκτών υποψήφιων που δημοσιεύουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους δεν γίνεται δεκτή η αίτηση των υποψήφιων γα τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

Μη δεκτές χαρακτηρίζονται πολλές υποψηφιότητες για λόγους όπως:

Απουσία πιστοποίησης ΤΠΕ Α΄ επιπέδου

Μικρότερη εκπαιδευτική υπηρεσία από την απαιτούμενη

Δεν αναγράφονται στην Υπεύθυνη Δήλωση όσα ορίζονται στην προκήρυξη

Υπάρχουν όμως και υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων που τα ονόματά τους δεν εμφανίζονται ούτε στους δεκτούς, ούτε στους μη δεκτούς της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης . Με το θέμα αυτό ασχολείται το fresh και θα αναλύσει σε δημοσίευσή του  τι έχει συμβεί.

Δείτε εδώ ενδεικτικούς πίνακες μη δεκτών υποψηφιοτήτων που δημοσίευσαν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …