ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές σχολείων: Ξεκινούν αξιολόγηση -ενεργό το πεδίο Α2

Διάδωσέ το

Διευθυντές σχολείων

Μετά τους Συμβούλους Εκπαίδευσης παίρνουν σειρά οι Διευθυντές σχολείων να αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς. Το Υπουργείο Παιδείας αρχίζει από αύριο Πέμπτη 18/1 ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με τα στελέχη εκπαίδευσης.

Από σήμερα Τετάρτη 17/1 στη σελίδα https://axiologisi-minedu.gov.gr/  έχει μπει σε λειτουργία και η πλατφόρμα για το Α2 επίπεδο αξιολόγησης.   Δείτε εδώ την εγκύκλιο που έστειλε σήμερα στα σχολεία το ΥΠΑΙΘΑ

Το Υπουργείο Παιδείας σήμερα, με επιστολή του  στα σχολεία, ενημέρωσε ότι: “την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στις 09.30 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ με θέμα: «Έναρξη διαδικασίας Αξιολόγησης Α2». Στην τηλεδιάσκεψη καλούνται να συμμετάσχουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές/ντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές/ντριες Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και οι Δ/ντες-ντριες, Προϊστάμενοι-νες των σχολικών μονάδων της χώρας”  

 Τι θα κάνουν οι Διευθυντές σχολείων που δε θέλουν την αξιολόγηση

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση διευθυντών σχολείων που αν και είχαν δηλώσει την αντίθεσή τους με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πήραν μέρος στη διαδικασία επιλογής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πήραν  20αρια στη συνέντευξη με τις ευχές  Διευθυντών Εκπαίδευσης και Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής .

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  – πεδία αξιολόγησης

Το πεδίο Α1, το διδακτικό και. παιδαγωγικό έργο του εκπαιδευτικού, στο πλαίσιο της γενικής και ειδικής διδακτικής του γνωστικού αντικειμένου, αξιολογείται τεκμηριωμένα από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Επιστημονικής Ευθύνης (ειδικότητας)

Το πεδίο Α2, το παιδαγωγικό κλίμα και η διαχείριση της τάξης αξιολογούνται τεκμηριωμένα από τον Διευθυντή ή Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας

Το πεδίο Β, η υπηρεσιακή συνέπεια και η επάρκεια του εκπαιδευτικού αξιολογούνται τεκμηριωμένα από τον Διευθυντή ή Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Παιδαγωγικής Ευθύνης.

 Εκπαιδευτικούς για εργασία και αξιοποίηση του πάθους και της εμπειρίας τους (αμισθί) αναζητά το ΙΕΠ

ΙΕΠ: Πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς να ενταχθούν σε ομάδες εργασίας – Δείτε τις δράσεις

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών με φουλ πτυχία και 800 ευρώ μισθό!

freshedu

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …