ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές σχολείων: Νέα προθεσμία αιτήσεων – ΦΕΚ

Διάδωσέ το

Δημοσιεύτηκε απόφαση  της υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως που αλλάζει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψήφιους διευθυντές σχολείων.

Όπως σας ενημέρωσε χθες έγκυρα μόνο το fresh -education.gr εδώ  η 9η Ιανουαρίου 2023, είναι και η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων και ανάρτησης των σχετικών δικαιολογητικών για τους υποψήφιους διευθυντές σχολείων.

Όπως οριζει η νέα απόφαση: « ε) οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποβάλλονται, εντός τριάνταδυο (32) ημερών από  την έκδοση της σχετικής προκήρυξης.».

Δείτε την απόφαση εδώ

Τροποποίηση υπό στοιχεία Φ.361.22/6/149788/ Ε3/2-12-2022 απόφασης της Υπουργού Παιδείας  και Θρησκευμάτων «Ρύθμιση θεμάτων σχετικών  με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των  Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων» (Β΄ 6141).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Τροποποιούμε την υπό στοιχεία Φ.361.22/6/149788/ Ε3/2-12-2022 υπουργική απόφαση «Ρύθμιση θεμάτων  σχετικών με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης  των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών  Κέντρων» και συγκεκριμένα την περ. ε) του άρθρου 17,  η οποία αναδιατυπώνεται ως εξής:

« ε) οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επι λογής υποβάλλονται, εντός τριάνταδυο (32) ημερών από  την έκδοση της σχετικής προκήρυξης.».

Κατά τα λοιπά ισχύει ως έχει η υπό στοιχεία  Φ.361.22/6/149788/Ε3/2-12-2022 υπουργική απόφαση. Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε επίσης:

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Τον Μάρτη θα τοποθετηθούν -Τι θα γίνει με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …