ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές σχολείων δεν πρόλαβαν να δηλώσουν – Μπάχαλο με την πλατφόρμα

Διάδωσέ το

Νέα έκπληξη περίμενε τους υποψήφιους διευθυντές σχολείων χθες το βράδυ της Τρίτης, τελευταία ημέρα δηλώσεων σχολείων. Περίπου στις 21:50  εμφανίστηκαν δυσλειτουργίες στην πλατφόρμα (Πληροφοριακό σύστημα υποβολής αίτησης για επιλογή στελεχών εκπαίδευσης) και υπήρξαν υποψήφιοι από επικοινωνία που είχε το fresh -education.gr οι οποίοι δεν μπόρεσαν  να ολοκληρώσουν τη δήλωση όλου του πλήθους των σχολείων προτίμησής τους ή και να μελετήσουν για τελευταία φορά τη δήλωσή τους.

Μετά από το πρόβλημα που προέκυψε τίθεται σοβαρό θέμα αξιοπιστίας της διαδικασίας επιλογής για τους νέους διευθυντές σχολείων , διότι οι διευθυντές εκπαίδευσης μπορεί να είδαν από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης τις δηλώσεις σχολείων των υποψήφιων, οπότε η διαδικασία είναι στον αέρα.

Το Υπουργείο είναι αυστηρό με τους υποψήφιους Διευθυντές σχολείων  αλλά όχι με τον εαυτό του. “Αυτή τη φορά δεν έκανε καλά τη δουλειά του και να παραδεχτεί το λάθος του”

Το υπουργείο Παιδείας ήταν πολύ αυστηρό με τους υποψήφιους διευθυντές σχολείων  που από λάθος επέλεξαν άλλη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων. Κάποιοι υποψήφιοι είπαν ότι είχε πρόβλήματα η πλατφόρμα και άλλαζε τη δήλωση μόνη της. Οι ενστάσεις τους ποτέ δεν έγιναν αποδεκτές και εμειναν έξω από τη διαδικασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Το fresh -education είχε γράψει για το θέμα:

Η ψηφιοποίηση στην εκπαίδευση με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχει πολλά οφέλη, αλλά ως γνωστό δημιουργεί και προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλύονται από τους ανθρώπους.

και  υπενθυμίζει την απάντηση της υφυπουργού Παιδείας στη Βουλή για υποψήφια που έκανε “λάθος”

Οι υποψήφιοι διευθυντές, δεν αδικήθηκαν, οι ίδιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Η Διευθύντρια του σχολείου να παραδεχτεί το λάθος της, δεν υπάρχει καμία δυσλειτουργία.

Διευθυντές σχολείων: Πάγωσε η διαδικασία – Υπηρεσιακή ενημέρωση για τους υποψήφιους

Δείτε επίσης:

Σύμβουλοι εκπαίδευσης ΠΕ70: Τροποποίηση κύρωσης πινάκων στην Κρήτη

Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Ο αριθμός εισακτέων ανά τμήμα (ΦΕΚ)

ΙΕΠ: Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των μελών του

freshedu

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …