ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευθυντές σχολείων – Αττική: Προκήρυξη θέσεων σε πέντε σχολεία

Διάδωσέ το

Διευθυντές σχολείων: Σε επαναπροκήρυξη κενών θέσεων διευθυντών σχολείων γενικής και ειδικής αγωγής προχώρησε η ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής αφού ύστερα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών του άρθρου 41 του Ν4823/2021 , δεν συμπληρώθηκαν ορισμένες κενές θέσεις Δ/ντών /ντριών σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς της.

Η ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς, που έχουν τα νόμιμα προσόντα και  προϋποθέσεις για να γίνουν διευθυντές σχολείων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής, να  υποβάλουν αίτηση που θα συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, από  σήμερα ημέρα Τρίτη 5-9-2023 έως και ημέρα Πέμπτη 14-9-2023 και ώρα 16.00. 

Η επιλογή και τοποθέτηση Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων γίνεται για τετραετή  θητεία η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31ηΙουλίου του τέταρτου  έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Η επιλογή και τοποθέτηση στις κενούμενες  θέσεις γίνονται για το υπόλοιπο της θητείας. Όσοι τοποθετούνται σε θέσεις Διευθυντών  Σχολικών Μονάδων εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη  της θητείας τους μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών. 

Διευθυντές σχολείων: Τα σχολεία με τις κενές  θέσεις  

Α/Α  ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ  ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ  6/ΘΕΣΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ  6/ΘΕΣΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ  4/ΘΕΣΙΟ 

 

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Α/Α  ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ  ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ  8/ΘΕΣΙΟ
ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ  4/ΘΕΣΙΟ

Κατά την παρούσα διαδικασία, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για διευθυντές σχολείων  εκπαιδευτικοί της οικείας βαθμίδας με μικρότερη των δώδεκα ετών εκπαιδευτική  προϋπηρεσία με μικρότερη των οκτώ ετών διδακτική υπηρεσία. Για τις Σχολικές  Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), μπορούν να υποβάλλουν  αίτηση εκπαιδευτικοί με εξειδίκευση στην Ε.Α.Ε. και μέλη του Ε.Ε.Π, με μικρότερη των  δώδεκα ετών εκπαιδευτική υπηρεσία, μικρότερη των οκτώ ετών διδακτική υπηρεσία  και μικρότερη των τεσσάρων ετών διδακτική υπηρεσία σε δημοτικό σχολείο Ε.Α.Ε.  Εκπαιδευτικοί κλάδου δασκάλων με οργανική θέση σε Ε.Ε.Ε.Κ. μπορούν, εφόσον  πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας, να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας και  για θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον/την κάθε υποψήφιο /α είναι η πιστοποιημένη γνώση  Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε. ) Α΄ Επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι/ες συμπληρώνουν το συνημμένο στην παρούσα έντυπο αίτησης,  το υπογράφουν και το αποστέλλουν αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου στη διεύθυνση:mail@dipe-anatol.att.sch.gr. Η αίτηση υποψηφιότητας συνοδεύεται από τα απαραίτητα για την απόδειξη των τυπικών προσόντων  δικαιολογητικά , σε ψηφιακή μορφή , ως εξής: 

Α) Βιογραφικό σημείωμα.

Β) Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών. Για τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν  οργανικά στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής , το Π.Υ.Μ. θα εκδοθεί αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία  μας. 

Γ) Αντίγραφα τίτλων σπουδών και επιμόρφωσης. 

Δ) Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. 

Ε) Πιστοποιητικά επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)  ή αποδεικτικά γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ). 

ΣΤ) Αποδεικτικά συγγραφικού και ερευνητικού έργου. 

Ζ) Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στο διδακτικό έργο καθώς και στη  διδακτική, συμβουλευτική – καθοδηγητική και διοικητική – υποστηρικτική εμπειρία, τα  οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.  Η) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) (επισυνάπτεται στην παρούσα) με την  οποία βεβαιώνεται:  

αα) ότι ο εκπαιδευτικός δεν διανύει δοκιμαστική υπηρεσία ή εμπίπτει στο πεδίο  εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 78 του ν. 4997/2022, δεν τελεί σε διαθεσιμότητα ή  αργία, δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για τα αδικήματα της παρ. 1 του άρθρου 8 του  Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων  Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 3528/2007, Α’ 26) ή δεν του έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε  πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών, για  οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα, μέχρι τη διαγραφή της ποινής κατά το άρθρο 145  του ίδιου κώδικα.  

ββ) η γνησιότητα και αλήθεια των υποβαλλόμενων τίτλων σπουδών και λοιπών  δικαιολογητικών. 

γγ) ότι ο εκπαιδευτικός δεν έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ως στέλεχος της  εκπαίδευσης σύμφωνα με την περ. β΄ της παρ. 1 του άρθρου 44 του ν.4823/2021 τα  τέσσερα τελευταία έτη.  

δδ) ότι ο εκπαιδευτικός δεν αποχωρεί υποχρεωτικά από την υπηρεσία λόγω  συνταξιοδότησης εντός ενός (1) έτους από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας  υποβολής των υποψηφιοτήτων. 

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …