ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαδικτυακό, Ψηφιακό, Σεμινάριο με τίτλο: «Ασφαλής χρήση στο Διαδίκτυο για γονείς και εκπαιδευτικούς τον καιρό της πανδημίας»

Διάδωσέ το

Σας ενημερώνουμε ότι για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021, υλοποιείται το Διαδικτυακό, Ψηφιακό Σεμινάριο με τίτλο: ««Ασφαλής χρήση στο Διαδίκτυο για γονείς και εκπαιδευτικούς τον καιρό της πανδημίας» σήμερα  Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 από το Δήμο Θεσσαλονίκης, (δια τoυ Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης), την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (https://isecurenet.sch.gr/portal/).

Στο σεμινάριο κεντρικός εισηγητής είναι ο κ Παπαπροδρόμου Γιώργος, Υποστράτηγος ε.α και Πρώην Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πτυχιούχος Νομικής του ΑΠΘ.
Επιπλέον θα γίνει μια παρουσίαση του Δικτύου (Απολογισμός και μέλλον)  με τον Δρ. Απόστολο Παρασκευά, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και έναν από τους 120 Συντονιστές του Δικτύου.

Το σεμινάριο θα μεταδίδεται live  από 17:00μ.μ, από το youtube στην σελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση:

www.youtube.com/c/cityofthessaloniki

Σας ευχόμαστε Καλή θέαση

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *