ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοτικό σχολείο: Εφτά μαθητές και ο δάσκαλός τους θετικοί στον κορωνοϊό.

Διάδωσέ το

Τελικά μάλλον κολλάει και στα σχολεία ο κορωνοϊός και μάλιστα κατά συρροή, σύμφωνα με τα κρούσματα   σε Δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του, το lamiareport.gr.

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της πόλης της Λαμίας μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν με rapid test, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που έγιναν στο Νοσοκομείο Λαμίας σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από το 4ο Δημοτικό Σχολείο ανιχνεύθηκαν αρχικά τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Έγινε επίσης ανίχνευση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος, με τεστ,   σε ιδιωτικό εργαστήριο το πρωί της Δευτέρας (1/2) και επιπλέον διεξήχθησαν άλλα 31 από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στο Νοσοκομείο. Από αυτά, βρέθηκαν θετικά τα τέσσερα  και όλα αφορούν σε μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Έτσι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχουν  εφτά μαθητές από την ΣΤ΄ Τάξη θετικοί στον κορωνοϊό καθώς και ο δάσκαλός τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και του συστεγαζόμενου 9ου Δημοτικού.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε εδώ  Πώς ένα σχολείο παραμένει «ανοικτό» με 9 κρούσματα

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *