ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοσκόπηση: Θα έστελναν οι γονείς τα παιδιά τους στα σχολεία; (πίνακας)

Διάδωσέ το

 

Σύμφωνα με τα ευρήματα πανελλαδικής έρευνας που διεξήγαγε η Κάπα Research που δημοσιεύει εδώ ο Ε.Τ.  4 στους 10 γονείς εμφανίζονται αρνητικοί ή αβέβαιοι για το αν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο εάν η πολιτεία ανοίξει τα σχολεία μέσα στον Μάιο.

 Για να πάει το παιδί στο σχολείο θα προϋποθέτει ότι το μεσημέρι δεν θα το πάρει ο παππούς ή η γιαγιά 

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων σημείωσε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Στ. Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τι θα γίνει με τα σχολεία

Nα περιμένετε λίγο να δείτε το ελληνικό σχέδιο για το άνοιγμα των σχολείων ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι τo ζήτημα συνδέεται και με άλλα πράγματα,  όπως το ποια είναι η κατανομή των οικογενειών,   αν έχουν δηλαδή ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ή ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα που ζουν στο ίδιο σπίτι. Για αυτό έχουμε κάνει προεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ και με άλλα  συναρμόδια υπουργεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Καταλήγοντας σημείωσε ότι «για να πάει το παιδί στο σχολείο θα προϋποθέτει ότι μετά το μεσημέρι δε θα πάει να το πάρει ο παππούς ή η γιαγιά» συμπληρώνοντας ότι «αν το πάει ο μπαμπάς του ή η μαμά του και μετά φύγει για δουλειά δεν θα μπορεί να το πάρουν το μεσημέρι οι ίδιοι». Άρα έχουμε μια σειρά από προβλήματα και καλό είναι να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο fresh-education.gr  πατώντας το κόκκινο καμπανάκι κάτω αριστερά της οθόνης για να μαθαίνετε τα νέα και τις εξελίξεις που ακολουθούν ή βρείτε τη σελίδα του στο facebook πατώντας εδώ

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *