ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημέρωση από ΔΔΕ για αιτήσεις Αναπληρωτών για καταβολή Επιδομάτων

Διάδωσέ το

Αιτήσεις Αναπληρωτών για Καταβολή Επιδομάτων που παρακρατήθηκαν.

Ανακοίνωση της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αναπληρωτές εκπ/κοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση επιστροφής των παρακρατηθέντων Δώρων και Επιδομάτων ( εφόσον δεν το έχουν ήδη πράξει ) μπορούν έως 31/12/2018 να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο mail@dide.ait.sch.gr ή με φαξ στο 26310 50022. Σε κάθε περίπτωση η αίτησή τους πρέπει να φέρει υπογραφή.

Αναπληρωτές οι οποίοι εργάζονται σε σχολεία αρμοδιότητάς μας κατά το τρέχον σχολικό  έτος θα παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση που θα αναγράφει και τον αρ. πρωτ. της αίτησής τους από το σχολείο στο οποίο εργάζονται άμα τη επιστροφή τους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αναπληρωτές εκπ/κοί οι οποίοι δεν εργάζονται φέτος σε σχολεία της ΔΔΕ Αιτ/νίας αλλά έχουν εργασθεί σε αυτά οποιοδήποτε διάστημα από 01/01/2013 έως 30/06/2018 παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα. Σωτηροπούλου ( 26310 50031) προκειμένου να διευθετήσουν το ζήτημα της αποστολής της σχετικής βεβαίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τα σημερινά άρθρα των εφημερίδων για το σύστημα διορισμών

dide.ait.sch.gr

Από Γιώργος Τρούλης

Σημαντική ενημέρωση για τις αιτήσεις μη παραγραφής των δώρων για τους αναπληρωτές συναδέλφους…

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε ευτυχία!!!

Ενημέρωση για το θέμα των αιτήσεων μη παραγραφής των δώρων που αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Ούτε η ΑΔΕΔΥ ούτε η ΔΟΕ καλεί τους συναδέλφους να σπεύσουν να καταθέσουν αιτήσεις σε όλες τις διευθύνσεις που υπηρέτησαν από το 2013 και εξής.
Αρκεί η 1 και μοναδική αίτηση μη παραγραφής στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που υπηρετεί ο κάθε συνάδελφος όπως ισχύει και για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς είτε υπηρετούν στην ίδια διεύθυνση είτε υπηρέτησαν με αποσπάσεις κατά τα προηγούμενα χρόνια κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Σημερινή ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για τις αιτήσεις μη παραγραφής αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

 

ΟΛΜΕ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ κ.λπ.

Αγαπητοί συνάδελφοι αναπληρωτές,
Επειδή κάθε σχολική χρονιά υπηρετούσατε σε διαφορετική Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταθέσετε (μέχρι 31-12-18) την αίτηση μη παραγραφής, για τα δώρα, σε όλες τις ΔΔΕ που υπηρετήσατε από το 2013 μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *