ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Β2 επίπεδο ΤΠΕ: Ενημέρωση για τα αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης

Διάδωσέ το

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης της Α’ Περιόδου για το  Β2 Επίπεδο ΤΠΕ θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ η ημερομηνία έναρξης προγραμμάτων της Β’ Περιόδου αλλάζει.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Μανώλη Πομώνη ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων (σενάρια) που είχαν γίνει στις προηγούμενες εξετάσεις πιστοποίησης την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2022.

Σε λίγες ημέρες, προφανώς, θα ενημερωθείτε ώστε με τους κωδικούς σας να κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα του Β’ Επιπέδου προκειμένου να δείτε το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Ο βαθμός του σεναρίου πολλαπλασιάζεται με το 60% ενώ ο βαθμός του αυτοματοποιημένου μέρους – που τον γνωρίζετε ήδη – πολλαπλασιάζεται με το 40%. Το άθροισμα αυτών δίνει το τελικό αποτέλεσμα της εξέτασης. Επιτυχημένη θεωρείται η εξέταση που το άθροισμα είναι τουλάχιστον 60 μονάδες. (Το άριστα είναι 100)

O χρόνος έναρξης των επιμορφωτικών προγραμμάτων της 2ης περιόδου επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ, για διαχειριστικούς λόγους, μετατίθεται κατά δύο περίπου εβδομάδες (τρέχων προγραμματισμός: έναρξη μαθημάτων εντός της εβδομάδας 20-24 Μαρτίου 2023, ενώ δεν επηρεάζεται η λήξη, η οποία παραμένει εντός της τελευταίας εβδομάδας του Ιουνίου 2023).

edweek.gr

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …