ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των κλειστών σχολείων λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Διάδωσέ το

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις σήμερα και σε άλλες περιοχές είχαμε ενημέρωση για σχολεία που θα μείνουν κλειστά.

ΠΙΕΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών φαινομένων, για σήμερα Δευτέρα 26-02-2018 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες περιοχής ευθύνης της ΔΙΠΕ Πιερίας, ύστερα από σχετικές αποφάσεις των Δημάρχων Κατερίνης, Δίου- Ολύμπου και Πύδνας- Κολινδρού. Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν.Πιερίας.

ΗΜΑΘΙΑ

Από το Δήμο Βέροιας: Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο Ριζωμάτων, Δημοτικό Σχολείο και Ν/γεία Ράχης Τριποτάμου, Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο  Αγίας Βαρβάρας, 9ο Δημοτικό Σχολείο και Ν/γείο Βέροιας. Από το Δήμο Αλεξάνδρειας όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Από το Δήμο Νάουσας το Δημοτικό Σχολείο και το Ν/γείο Ροδοχωρίου θα λειτουργήσουν μία ώρα μετά την κανονική έναρξη των μαθημάτων. Το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας , το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Βέροιας, το  Γυμνάσιο με Λ.Τ Ριζωμάτων καθώς και όλα τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν, σήμερα 26-2-2018, κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Γρεβενών παραμένουν κλειστοί σήμερα στο πλαίσιο κινητοποίησης της Κ.Ε.Δ.Ε. για την ένταξη των παιδιών ηλικίας 4 ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση. (πηγή: grevenamedia.gr)

ΚΟΖΑΝΗ

Mε απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. (πηγή: kozan.gr)

ΔΟΜΟΚΟ

Κλειστά τα σχολεία στο Δομοκό.

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Κλειστά τα σχολεία

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου, το ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Με απόφαση του Δημάρχου σήμερα, 26/2/2018, δεν θα λειτουργήσουν : α) τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, β) τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γ) ο βρεφονηπιακός σταθμός και δ) οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Άργους Ορεστικού .

ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης , Δημητρη Καραστέργιου , τα σχολεία  όλων των βαθμίδων  του Δήμου Δεσκατης θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 26.2.2018 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών. (πηγή: kozanimedia.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  xenesglosses.eu

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *