ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αττική: Κλειστά εσπερινά και απογευματινά σχολεία – Το βράδυ η ανακοίνωση για αύριο Παρασκευή 27/1

Διάδωσέ το

Κλειστά θα είναι σήμερα όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων. Σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολείων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση απόψε το βράδυ, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, σε ετοιμότητα και συνεχή επαγρύπνηση βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, προκειμένου να παρέμβει όπου και αν απαιτηθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αλλά και να συνδράμει το έργο των Δήμων και της πυροσβεστικής, εάν χρειαστεί, με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας αλλά και τη διευκόλυνση των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πατούλης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους Δημάρχους της Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι στιγμής. Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β.Κόκκαλης, οι Αντιπεριφερειάρχες αλλά και ο μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κ. Λαγουβάρδος, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το πως θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα, επισημαίνοντας πως το φαινόμενο θα ενταθεί τις απογευματινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ: Όπου έχει εφαρμοστεί αξιολόγηση οδήγησε σε φυγή από την εκπαίδευση

Με αφορμή αυτές τις προβλέψεις, υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. Σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολείων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση απόψε το βράδυ, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Δείτε επίσης:

Επιμόρφωση Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Αποτελέσματα κλήρωσης και υποβολή νέων αιτήσεων

 

 

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …