ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΣΕΠ – Χωρίς αναδρομικότητα οι τίτλοι κολλεγίων

Διάδωσέ το

Την απόρριψη από το ΑΣΕΠ της αναδρομικής εφαρμογής του νόμου της Νίκης Κεραμέως που προέβλεπε την αποδοχή των τίτλων των κολεγίων για τη διαδικασία διορισμού μόνιμων εκπαιδευτικών αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος μιλάει για «μικρή αλλά ιδιαίτερα σημαντική νίκη». Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Κώστας Γαβρόγλου αναφέρει ότι με ψήφους 14 κατά και 5 υπέρ, η ολομέλεια του ΑΣΕΠ απέρριψε την αναδρομική εφαρμογή του επίμαχου νόμου.
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης είναι το εξής:

«Πριν από λίγο ΣΤΟΠ του ΑΣΕΠ στην Κεραμέως για τα Κολλέγια. Με ψήφους 14 κατά και 5 υπέρ, η ολομέλεια του ΑΣΕΠ απέρριψε την αναδρομική εφαρμογή του νόμου που προέβλεπε την αποδοχή των τίτλων των Κολλεγίων για την διαδικασία διορισμού μόνιμων εκπαιδευτικών. Μια μικρή μεν αλλά ιδιαίτερα σημαντική νίκη».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης επισήμανε ότι «με τη σημερινή του απόφαση να μην κάνει δεκτές τις αιτήσεις κατόχων τίτλων κολεγίων στους εν εξελίξει διαγωνισμούς για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, το ΑΣΕΠ ακυρώνει το δώρο της κ. Κεραμέως στα ιδιωτικά κολλέγια».

Διαβάστε εδώ πώς θα δοθεί η βαθμολογία Β΄τριμήνου και πώς θα γίνει η ενημέρωση γονέων

25η Μαρτίου: Ματαιώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία

Μείνετε συντονισμένοι στο fresh-education.gr  πατώντας το κόκκινο καμπανάκι κάτω αριστερά της οθόνης για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις εξελίξεις που ακολουθούν για το κλείσιμο των σχολείων ή βρείτε τη σελίδα του στο facebook πατώντας εδώ

porto-rafti.gr

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *