ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΕΝ: Δεν έχει διδαχθεί όλη η εξεταστέα ύλη της Φυσικής των Πανελλαδικών σε κάποια σχολεία

Διάδωσέ το

ΤΑ “ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ” ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ KAI ΥΓΕΙΑΣ

 

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τις τελευταίες ημέρες με συνεχείς δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι η εξεταστέα ύλη των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ θα είναι η ύλη που έχουν διδαχθεί οι μαθητές/τριες στην φυσική τους τάξη δηλ. στο σχολείο τους μέχρι την αναστολή λειτουργίας των σχολείων στις 11 Μαρτίου λόγω της πανδημίας.

 

Η ανακοίνωση όμως της εξεταστέας ύλης των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ στις 09/04/2020 μάλλον έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για κάποιους μαθητές καθώς η εξεταστέα ύλη που ανακοινώθηκε ειδικά στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ περιλάμβανε ενότητες ή κεφάλαια που κάποιοι μαθητές δεν τα έχουν διδαχθεί στο σχολείο τους λόγω διάφορων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την λειτουργία τους.

 

Σε ανακοίνωση – καταγγελία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας αναφέρεται ενδεικτικά ότι η μη ολοκλήρωση της ύλης στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ σε  ΓΕΛ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ οφείλεται στην μη τοποθέτηση αναπληρωτή καθηγητή ΦΥΣΙΚΗΣ που είχε ζητήσει το σχολείο από τις πρώτες ημέρες του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και μέχρι που έκλεισαν τα σχολεία 11/03/2020 το κενό του καθηγητή δεν είχε καλυφθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αξιολόγηση: Το όχι σε όλα τελικά είναι πάντα ένα μεγάλο ΝΑΙ!

 

Γνωρίζουμε ότι και σε άλλα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, στη Γλυφάδα, στη Νέα Σμύρνη αλλά και στην Αμαλιάδα δεν έχει καλυφθεί η ύλη που ανακοινώθηκε.

 

Ρωτάμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Υπάρχουν και άλλα σχολεία;

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να διορθώσει αυτό το λάθος στην εξεταστέα ύλη της ΦΥΣΙΚΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

 

Καλούμε την ΕΛΜΕ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ και την ΟΛΜΕ να αναλάβουν δράση ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που δημιουργείται για ορισμένους μαθητές των Δημόσιων Σχολείων 

Δείτε επίσης

Ως εδώ με τις σχολικές εκδρομές! Να μπει τώρα τέλος στην ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών.

Διάδωσέ το Η εκπαιδευτική κοινότητα βλέπει για μια ακόμη φορά –με αφορμή την πραγματοποίηση μιας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *