ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν Προγράμματα ομαδικών μαθητικών επισκέψεων από το Ίδρυμα Ευγενίδου για το σχ. έτος 2019 – 2020

Διάδωσέ το

 

Ίδρυμα Ευγενίδου – Βιβλιοθήκη

Η Επιστημονική και Τεχνική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, η οποία λειτουργεί από το 1966, συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση του σκοπού του Ιδρύματος μέσω της αρωγής σε όλες τις δραστηριότητές του και προσφέροντας σύγχρονη βιβλιογραφία και πρόσβαση στη γνώση χωρίς διακρίσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και σε επιστήμονες και επαγγελματίες.

Διαθέτει πλούσιες συλλογές από έντυπο και ψηφιακό υλικό με επικέντρωση στις θεματικές ενότητες ναυτικής εκπαίδευσης, επιστήμης και τεχνολογίας. Τα μέλη της, από την ίδρυσή της, ανέρχονται σε 55.000 και ετησίως την επισκέπτονται κατά προσέγγιση 30.000 άτομα.

Η βιβλιοθήκη υλοποιεί καθημερινά δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα στα οποία συμμετέχουν ετησίως 3.000 μαθητές/τριες περίπου, από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Σύντομη περιγραφή των προγραμμάτων της Βιβλιοθήκης θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο (σελίδες 30-36)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα επισκέψεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Κρατήσεων στο τηλέφωνο: 210 9469641 ή να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Ευγενίδου: www.eef.edu.gr.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο (είσοδος από οδό Πεντέλης 11). Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 9469641, e-mail: info_at_eef.edu.gr (αντικαταστήστε το _at_ με @)

Δείτε επίσης

Βλέπω και Συζητώ: το πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Διάδωσέ το Βλέπω και Συζητώ: το πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους που ανοίγει συζητήσεις από τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *