Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση σχολείων: Αλλάζει ο βαθμός που έβαλαν οι εκπαιδευτικοί!

Διάδωσέ το

Αξιολόγηση σχολείων: Αλλάζει από μόνος τους ο βαθμός στην πλατφόρμα του ΙΕΠ που έβαλαν οι συντονιστές εκπαιδευτικοί των ομάδων δράσης!

Το fresh education.gr έχει λάβει πολλές έγκυρες  και επιβεβαιωμένες πληροφορίες από εκπαιδευτικούς και σχολεία,  ότι:

Οι συντονιστές εκπαιδευτικοί   των ομάδων δράσης αφού συμπλήρωσαν τα πεδία της Υλοποίησης και της Αποτίμησης του Σχεδίου Δράσης   μέχρι την Τρίτη 31/5/2022, που ήταν και η προθεσμία και  αφού βαθμολόγησαν κατά την κρίση τους, από 1 έως 4  το σχέδιο δράσης τους, έμειναν ήσυχοι ότι τελείωσαν και αυτή την επαγγελματική υποχρέωση, που να μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε με σημαία την “αριστεία” και μέσα από τις δικαστικές αίθουσες.

Πολλοί όμως συντονιστές εκπαιδευτικοί  των ομάδων δράσης  για την αξιολόγηση σχολείων, όταν για κάποιο λόγο (συμπλήρωση ή τροποποίηση του σχεδίου δράσης) μπήκαν πάλι στην πλατφόρμα του ΙΕΠ, παρατήρησαν ότι η βαθμολογία που έβλεπαν στο σχέδιο τους ήταν  διαφορετική από αυτή που είχαν βάλει. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν μεγαλύτερη και σε άλλες μικρότερη. Από το ΙΕΠ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση που να ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς αν οφείλεται σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάτι άλλο.

Δείτε εδώ ενδεικτικό πρακτικό έκθεσης εσωτερικής αξιολόγησης

Το fresh education.gr δε γνωρίζει αν αυτό αφορά όλα τα σχέδια δράσης των εκπαιδευτικών, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο αριθμός τους είναι πολύ μεγάλος και το θέμα πολύ σοβαρό, γιατί ενώ το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλές ημέρες δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης: Τι είπε για αναπληρωτές και μόνιμους

Πηγή: fresh education.gr (με ενεργό σύνδεσμο) για τις ιστοσελίδες  που αντιγράφουν (Υπενθυμίζουμε ότι βασικός κανόνας, σε όσους θέλουν να δείχνουν ότι είναι στο χώρο της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, είναι η αναφορά  της πηγής)

…………………………………….

Διαβάστε: Νέο μάθημα στα σχολεία από Σεπτέμβρη “εκτός ωρολογίου προγράμματος”

Συνεδριάσεις Συλλόγων Διδασκόντων από αύριο Τετάρτη 15/6

Το ΙΕΠ ενεργοποίησε στην πλατφόρμα αξιολόγησης σχολείων την Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2021-2022).

Η Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου πρέπει να συνταχθεί και να αναρτηθεί από τα σχολεία έως 25 Ιουνίου μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Δύο στοιχεία της έκθεσης είναι προαιρετικά: H “ανάδειξη καλών πρακτικών” και οι “Προτάσεις για αναγκαίες επιμορφώσεις”

Έκθεση  Εσωτερικής Αξιολόγησης – Οδηγίες ΙΕΠ για τη νέα έκδοση

 Η Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης συντάσσεται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς (έως 25 Ιουνίου) και αποδίδει τη συνολική εικόνα του ετήσιου εκπαιδευτικού έργου και της ποιότητας των λειτουργιών του σχολείου. Περιλαμβάνει επίσης την αποτίμηση των Δράσεων Βελτίωσης του σχολείου. Στο τέλος Ιουνίου 2022, θα υποβληθεί κανονικά η ολοκληρωμένη έκδοση της Έκθεσης για το σχολικό έτος 2021-22 (περιλαμβάνει επιπλέον και την αποτίμηση των Δράσεων βελτίωσης).  Η συνέχεια εδώ

 freshedu

Σύμβουλοι εκπαίδευσης: Πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *