ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απολογισμός έργου: Συνοπτικές εκθέσεις (Δημοτικά 2017-2018)

Διάδωσέ το

απολογισμός έργου

Παρακάτω μπορείτε να δείτε συνοπτικές εκθέσεις και απολογισμούς εκπαιδευτικού έργου σε επίπεδο σχολικής τάξης, σχολείου, ενισχυτικής διδασκαλίας και  Πολιτιστικών Ομίλων Δραστηριοτήτων

Συνοπτική αποτίμηση τάξης

Οι φόρμες συμπληρώνονται από κάθε εκπαιδευτικό τάξης (ΠΕ 70), Τάξης Υποδοχής και Υπεύθυνο Ολοήμερου Προγράμματος (μόνο των σχολείων που έχουν αποκλειστικά έναν υπεύθυνο ολοήμερου). Οι συνοπτικές εκθέσεις κατατίθενται στο Δ/ντή του σχολείου και συζητούνται στην τελική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων με θέμα «Απολογισμός λειτουργίας σχολείου σχολ. έτους 2017-2018».

Συνοπτική αποτίμηση σχολείου

Με βάση τις συνοπτικές αποτιμήσεις των τάξεων συντάσσεται ο συνολικός απολογισμός έργου της σχολικής μονάδας, ο οποίος υποβάλλεται στο Σχολικό Σύμβουλο, προκειμένου να αξιοποιηθεί στη σύνταξη της τελικής έκθεσης – απολογισμού του για την Περιφέρεια Ευθύνης του (Φ.353.1./324/105657/Δ1/8-10-02, ΦΕΚ 1340, τ. Β, ΥΑ, άρθρο 39 και Π.Δ. 79/2017, άρθρο 10).

Εξαιρετικά χρήσιμες θα είναι οι παρατηρήσεις σας για ενδεχόμενα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του Π.Δ. 79/2017, καθώς και οι προτάσεις σας για βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου.

Συνοπτική τελική έκθεση ενισχυτικής διδασκαλίας
Τελική αποτίμηση Πολιτιστικών Ομίλων Δραστηριοτήτων

 klouvatos.mysch.gr

Δείτε επίσης

Διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών Μονάδων

Διάδωσέ το Από το σχολικό έτος 2024-2025 διευρύνεται το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *