ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δείτε ποιος είναι ο νέος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου στο σχολείο σας (ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας)

Διάδωσέ το

θεσμό του Σχολικού Συμβούλου

Το www.fresh-education.gr σας ενημερώνει για τα σχολεία που αναλαμβάνουν οι νέοι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους τα σχολεία παιδαγωγικής ευθύνης των νέων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενδιαφέρον έχει, σε πολλές περιπτώσεις, ο τρόπος ανάληψης της παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων  που ο κάθε Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου αναλαμβάνει σχολικές μονάδες εντός της έδρας του ΠΕΚΕΣ αλλά και σχολικές μονάδες εκτός.

Ανάθεση επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων σε Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

«Ανάθεση επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων σε Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 4 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Με αφορμή τον χαιρετισμό της κ. ΠΔΕ Θεσσαλίας σχετικά με την λήξη του θεσμού του Σχολικού Συμβούλου

«Ανάθεση επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων σε Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας»

Θα σας ενημερώσουμε και για το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. αλλά και για τα ΠΕΚΕΣ των άλλων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ανάθεση επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σε Συντονιστές του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *