ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου ανέλαβε 84 σχολεία στο Αιγαίο!

Διάδωσέ το

Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου από 49 σχολεία που είχε στην παιδαγωγική και επιστημονική του ευθύνη αναλαμβάνει και άλλα 35 σχολεία τα οποία ήταν στην ευθύνη  της Οργανωτικής Συντονίστριας  του  1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου κας Τσαβαλά Ειρήνης,  οποία ανέλαβε καθήκοντα Διευθύντριας Εκπαίδευσης, σύνολο δηλαδή  84 σχολεία.

Αυτό συνέβη γιατί απουσιάζει ο ρυθμός από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα λόγω  μεταβατικών διατάξεων, έλλειψη σχεδιασμού και χρονοδιαγραμμάτων.  Μέχρι την επιλογή και τοποθέτηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης (περίπου Χριστούγεννα δηλαδή)  την αρμοδιότητα ανάθεσης και κατανομής της επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων στους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, σε περίπτωση κενών ή κενούμενων θέσεων, έχουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Η σχετική διάταξη

Σύμφωνα με το Άρθρο 112 Μεταβατικές διατάξεις για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου – Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 231 του ν. 4823/2021

“1, Τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, που καταργούνται σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 233, συνεχίζουν να ασκούν τις αρμοδιότητές τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4547/2018 (Α’ 102), όπως ίσχυαν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, έως την επιλογή και τοποθέτηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης, των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης και των Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης.

Μέχρι την επιλογή και τοποθέτηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης, των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης και των Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης, την αρμοδιότητα ανάθεσης και κατανομής της επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης σχολικών μονάδων στους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, σε περίπτωση κενών ή κενούμενων θέσεων, έχουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευ

Η απόφαση 

fresh-education

Διαβάστε επίσης:

Άδειες νεοδιόριστων εκπαιδευτικών από Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη

Στελέχη Εκπαίδευσης: Θα καταθέτουν προσωπικές εκθέσεις για τις πρωτοβουλίες τους

Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Πρώτο σχόλιο

  1. εγώ είχα σαν νηπιαγωγός 159 στο ίδιο χρονικό διάστημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *