ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέντευξη με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διάδωσέ το

Σάββας Περδίος

 

Συνέντευξη με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το δεύτερο επεισόδιο, στο youtube κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα“, της νέας εκπομπής με τίτλο “ΚΥΠΡΟΣ: Ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές και κοινωνικές συναντήσεις”

Νέα επιτυχία για το κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα”. Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής από την Κύπρο, η εκπαιδευτικός και παρουσιάστρια, κυρία Αναστασία – Μαρία Καραγκιόζη, έχει την τιμή και τη χαρά να παρουσιάζει και να συνομιλεί με τον κύριο Σάββα Περδίο, Υφυπουργό Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι συντελεστές της εκπομπής, Ζήσης Τζηκαλιός ΠΕ 88.01 (συντονιστής του καναλιού) και Αναστασία – Μαρία Καραγκιόζη ΠΕ 02, προτείνουν στους αναγνώστες του Fresh Education να μείνουν συντονισμένοι στο κανάλι, καθώς έρχονται και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από τον χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ: Όπου έχει εφαρμοστεί αξιολόγηση οδήγησε σε φυγή από την εκπαίδευση

Για εγγραφή στο κανάλι πατήστε εδώ: Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα – Teachers’ Interests

Παρακολουθήστε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, στην οποία η παρουσιάστρια του καναλιού συνομιλεί με την κυρία Ελίνα Χριστοφίδου, Λειτουργό Επιθεώρησης του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. : Κύπρος – Ελλάδα: Σύζευξη Τουρισμού – Εκπαίδευσης, προοπτικές και οφέλη

Παρακολουθήστε το έκτο δελτίο του καναλιού με ειδήσεις από την Κύπρο για εκπαιδευτικούς: ΚΥΠΡΟΣ: 6o δελτίο ανασκόπησης πρόσφατων γεγονότων και ειδήσεων

Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Τι πραγματικά είναι;

Διάδωσέ το Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Οι πραγματικές στοχεύσεις του νομοσχεδίου Ένα κείμενο για γονείς… και όχι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *