ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια σχολεία θα λάβουν άμεσα εξοπλισμό ΤΠΕ στην Κ. Μακεδονία

Διάδωσέ το

Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες παράδοσης και εγκατάστασης  εξοπλισμού  ΤΠΕ σε σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Με Υπουργική απόφαση   επικαιροποιήθηκαν τα μέλη των Επιτροπών Παραλαβής σε επίπεδο Σχολικών Μονάδων( δείτε παρακάτω)  (Ε.Π.Σ.Μ.) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 που εντάσσεται στην Πράξη «Αναβάθμιση εξοπλισμού  ΤΠΕ σε σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» (MIS: 5004888) του Άξονα  Προτεραιότητας ΑΞ10 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση» του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή  Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους

Αρμοδιότητα των Ε.Π.Σ.Μ. είναι η οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των υπό προμήθεια ειδών σε κάθε σχολική μονάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Υλικό παρουσίασης του νέου διδακτικού πακέτου Μαθηματικών της Ε΄τάξης Δημοτικού

Πιο συγκεκριμένα, η επιτροπή πιστοποιεί:

1. Την ποσοτική παραλαβή, καταμετρώντας τα προς παράδοση είδη και ελέγχοντας την ορθότητα των στοιχείων του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής και των σχετικών δελτίων αποστολής.
2. Την ποιοτική παραλαβή, ελέγχοντας πως ο εξοπλισμός έχει στο σύνολό του αποσφραγισθεί και εγκατασταθεί σε χώρους εκπαίδευσης καθώς και ότι λειτουργεί κανονικά.
Αναλυτικές οδηγίες για την παραλαβή του εξοπλισμού θα αποσταλούν στις Ε.Π.Σ.Μ. από τον Δικαιούχο της εν λόγω Πράξης, την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., πριν την έναρξη των εργασιών παράδοσης των ειδών προμήθειας από την Ανάδοχο εταιρεία.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους (πλην του προέδρου) των ανωτέρω Επιτροπών τα καθήκοντά του αναλαμβάνει να ασκήσει οποιοδήποτε από τα αναπληρωματικά μέλη (πλην του αναπληρωματικού προέδρου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *