ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δ. Ελλάδα: Αρχίζει η επιμόρφωση στην περιγραφική αξιολόγηση. Όλα τα τμήματα σχολείων

Διάδωσέ το

Ομάδες Εκπαιδευτικής Υποστήριξης

Για τη Δυτική Ελλάδα η επιμόρφωση στη περιγραφική αξιολόγηση σχεδιάζεται να υλοποιηθεί από 19 Μαρτίου έως 12 Απριλίου 2019.

Ανακοίνωση από το ΠΕΚΕΣ Δ. Ελλάδας

Προκαταρκτικές ενέργειες για τη διεξαγωγή επιμορφωτικών συναντήσεων με θέμα: «Επιμόρφωση για την εισαγωγή της Περιγραφικής Αξιολόγησης στην υποχρεωτική εκπαίδευση»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής υλοποιεί τη Δράση 1 «Επιμόρφωση για την εισαγωγή της Περιγραφικής Αξιολόγησης στην υποχρεωτική εκπαίδευση», στο πλαίσιο της Πράξης «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5004204.

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 6308/Ε3/16-01-2019 Απόφαση του ΥΠΠΕΘ, επιμορφωτές υπεύθυνοι υλοποίησης των επικείμενων επιμορφώσεων είναι οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ). Το ΙΕΠ ως κεντρικός οργανωτικός φορέας της επιμόρφωσης παρακολουθεί και ελέγχει την υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων σε συνεργασία με τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στολές και πιστοποιητικά ζητούν να έχουν οι εκπαιδευτικοί

Για τη Δυτική Ελλάδα η επιμόρφωση σχεδιάζεται να υλοποιηθεί από 19 Μαρτίου έως 12 Απριλίου 2019.

Για την προετοιμασία της υλοποίησης των παραπάνω επιμορφωτικών συναντήσεων είναι άμεσα αναγκαίο να μεριμνήσετε για τα παρακάτω:

Προκειμένου να λάβετε Βεβαίωση παρακολούθησης της επιμόρφωσης ως επιμορφούμενοι, είστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Νόμο Ν. 4314/2014 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την προσθήκη του άρθρ.54 Α (Ν.4403/2016), να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα απογραφικά δελτία εισόδου και εξόδου έως το πολύ πέντε (5) ημέρες μετά την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του ΙΕΠ . Για το σκοπό αυτό θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στον ιστότοπο του ΙΕΠ: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/index.php ώστε να αποκτήσετε εγκαίρως κωδικούς πρόσβασης

Τα τμήματα επιμόρφωσης

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το ΠΕΚΕΣ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί: webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το Τεχνητή νοημοσύνη, προκλήσεις και προβληματισμοί Επιμορφωτικό webinar Θεολόγων εκπαιδευτικών Στερεάς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας  Συνεχίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *